Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60295

Vacature: Parttime Hbo Verpleegkundige voor Sevagram in Heerlen

VACATURENR lv-60295 (19-10-2017)

HBO VERPLEEGKUNDIGE (PSYCHOGERIATRISCHE / SOMATIEK)


Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie, die merkbaar betere mensgerichte zorg biedt in de regio's Parkstad en Heuvelland. 1800 Medewerkers en 1100 vrijwilligers zijn, elke dag weer, betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht, aan het werk oftewel bieden 'Zorg met Bezieling'. Sevagram kent zestien zorgcentra, één geriatrisch revalidatiecentrum, drie hospices en één zorgboerderij.

Sevagram zoekt voor locatie Ter Eyck een:

HBO Verpleegkundige (28 uur per week)

Als Hbo Verpleegkundige ga je de uitdaging aan om het woonzorg team binnen Ter Eyck in de nabije toekomst mee door te ontwikkelen naar mensgerichte gespecialiseerde verpleeghuiszorg. Dit voor zowel psychogeriatrische als somatische cliënten. Deskundigheidsbevordering van medewerkers (scholing en training on the job) is daarbij nadrukkelijk aan de orde al. Om deze processen te begeleiden en (deels) zelf uit te voeren zijn wij op zoek naar een gespecialiseerde professional op HBO werk- en denkniveau.

Naast de vakkennis en kunde die aansluit bij de functie van Hbo Verpleegkundige is het van wezenlijk belang dat je in staat bent om vanuit een waarderend kritische houding een gesprek te voeren. Je beschikt over een goede dosis inlevingsvermogen, je vindt het belangrijk om de verbinding en samenwerking op te zoeken en hebt een assertieve en proactieve houding, ook in situaties die niet standaard zijn. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen. Als Hbo Verpleegkundige ben je in staat om de zorgplannen te bewaken, evalueren en implementeren; dit noemen wij zorgleefplan ondersteuner.

Wat vragen wij van jou?
Als Hbo Verpleegkundige kun je goed samenwerken en ben je proactief, ook in situaties die afwijken van de standaard. Je bent in staat om deze situaties te analyseren en doeltreffend te handelen. Hierbij beschik je over assertiviteit, uitstekende communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.

Naast de kennis en kunde die aansluit bij de functie van Hbo Verpleegkundige is het van wezenlijk belang dat je in staat bent om vanuit een waarderend kritische houding een gesprek te voeren.

Verder vragen wij:
  • Afgeronde hbo-v diploma met geldige BIG-registratie;
  • Affiniteit met Kwaliteitsverankering (HKZ, Planetree, PDCA-cyclus);
  • Bekwaamheid om evidence based handelen toe te passen;
  • Sociale vaardigheden als heldere communicatie, luisteren en het vermogen om te medewerkers te motiveren en coachen zijn belangrijk.

Binnen Sevagram ga je werken voor de locatie Ter Eyck. Zorgcentrum Ter Eyck biedt huisvesting aan woonzorg- en verpleeghuisbewoners en verleent mensgerichte zorg. Het ultramoderne centrum bestaat uit een kleinschalige verpleegafdeling voor34 cliënten en woonzorgappartementen voor 82 bewoners. Verder beschikt Ter Eyck over 28 seniorenwoningen.

Planetree
Planetree visie Sevagram, waar je gezien wordt en je je thuis voelt. Zorg met bezieling. Bezieling staat voor gedrevenheid, bevlogenheid en enthousiasme. Het staat ook voor toewijding, betrokkenheid en inspiratie. Daar staat Sevagram voor, daar gaat Sevagram voor!

Als enige zorgorganisatie in Limburg omarmt Sevagram het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

Salaris
Het salaris bij deze functie bedraagt, conform FWG 50, cao VVT, maximaal € 3.444,- op basis van 36 uur.

Dienstverband
Deze functie betreft een parttime dienstverband (uren zijn bespreekbaar), in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast is ook een vast contract bespreekbaar.

Interesse?
Heb jij interesse in deze functie, reageer dan nu via onderstaande sollicitatielink met je cv en motivatiebrief.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg referenties in te winnen.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sevagram.nl