Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60305

Vacature: Koeltechnicus voor Koel en Airco Service in Elsloo

VACATURENR lv-60305 (20-10-2017)

KOEL EN AIRCO SERVICE KAS BV, gevestigd in Elsloo, is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van alle mogelijk koel- en vriesinstallaties en klimaatinstallaties.

KAS is vooral actief in de zuidelijke helft van Nederland in zowel de zakelijke als particuliere markt. In zowel de zorg als in de (grote) horeca zijn wij sterk vertegenwoordigd.

Met onze 20 medewerkers behoren wij tot de middelgrote ondernemingen in de Koeltechniek.

Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar ervaren en aankomende

KOELTECHNICUS


Een interessante groeifunctie waarbij je zelfstandig op pad gaat met je serviceauto voor het installeren, repareren en onderhouden van airconditioning, koel- en vries installaties en de bewaking op afstand hiervan.

Naar aanleiding van deze werkzaamheden dienen de benodigde rapportages te worden opgesteld. Voor deze functie is een afgeronde F Gassen opleiding een must.

Bij ons is ruimte voor ervaren Koeltechnicus, maar ook voor kandidaten met beperkte ervaring in de koeltechniek.

KAS biedt een functie waarin men eigen initiatieven kan ontplooien in een omgeving met prettige collega’s. Wij investeren in onze medewerkers door externe en interne vak gerelateerde studies en onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wil jij ons team versterken stuur dan je CV met motivatie naar tim@koel-enaircoservice.nl of bel voor meer informatie naar Tim Derks of Cor van Mulkom, tel 046-4360000 en kijk eens op onze site www.koel-enaircoservice.nl

E-mail  tim@koel-enaircoservice.nl
Meer info  www.koel-enaircoservice.nl