Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60331

Vacature: Hypotheekadviseur/Adviseur Particuliere Schadeverzekeringen voor BSB in Zuid Limburg

VACATURENR lv-60331 (23-10-2017)

BSB Verzekeringen is actief in de regio Zuid Limburg en adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten. Met ons team zorgen wij voor een goed advies richting onze relaties. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Op dit moment zijn wij op zoek naar een adviseur met meerdere jaren relevante advieservaring op het gebied van hypotheken en particuliere schadeverzekeringen.

Denk jij dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt het onderstaande jou aan?

Jij dient je vooral bezig te houden met het adviseren van particuliere relaties op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, en kredieten. Er wordt gewerkt in een team dat gezamenlijk de doelstellingen bepaalt en volgt. Afspraken met relaties vinden vooral overdag plaats, maar er wordt ook verwacht dat er avondafspraken worden ingepland. Periodiek heeft BSB Verzekeringen ook hypotheek inloopavonden waarbij jij ook aanwezig zult zijn.

Je dient te beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarbij zijn de diploma’s Wft basis, Wft Schade Particulier, Wft Vermogen, Wft Consumptief krediet, Wft Hypothecair krediet van belang. Daarbij is kennis van automatisering (onder meer ANVA, Office-programma’s en berekeningstools) ook heel belangrijk.

De karaktereigenschappen die jij hebt, zijn: Commercieel ingesteld, representatief en klantgericht. Verder kun jij projectmatig denken en werken.
Wij verwachten dat jij direct inzetbaar bent en daarom is relevante werkervaring van minimaal 5 jaar in een soortgelijke functie een “must”.

BSB Verzekeringen biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard biedt BSB Verzekeringen marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij nog vragen over de functie of over ons bedrijf dan kun je contact opnemen met Har Henssen (046- 4230231) of een mail sturen naar personeelszaken@bsbverzekeringen.nl.

Bij jij geïnteresseerd in deze functie dan kun je jouw motivatiebrief /mail met curriculum vitae sturen/mailen naar:

BSB Verzekeringen
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 322 6160
AH Geleen
046 - 4230231
personeelszaken@bsbverzekeringen.nl

E-mail  personeelszaken@bsbverzekeringen.nl
Meer info  bsbverzekeringen.nl