Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60342

Vacature: Junior Salarisadministrateur voor Koenen en Co in Roermond

VACATURENR lv-60342 (24-10-2017)

Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. We hebben vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Onze 250 gedreven medewerkers werken dagelijks met veel aandacht voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsoefenaars en non-profit instellingen. Samen met de klant bekijken onze adviseurs alle kanten van zijn organisatie om ze te komen tot een succesvolle oplossing. Samen veelzijdig, noemen we dat!

JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR

Voor onze vestiging in Roermond zijn we op zoek naar een junior salarisadministrateur (1,0 fte – 40 uur per week).

Salaris Services
Salaris Services bestaat uit 17 collega’s die de gehele salarisadministratie voor onze klanten van A tot Z verzorgen. We richten de personeels- en salarisadministratie voor onze klanten in en zorgen er vervolgens voor dat mutaties correct en tijdig wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijft. Daarnaast informeren we de klant over bijvoorbeeld salarisberekeningen, de regels inzake de ziektewet en de WIA, subsidieregelingen en (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de softwarepakketten Loket.

De functie
De junior salarisadministrateur die wij zoeken zal na een inwerkperiode het gehele proces van de salaris- en personeelsadministratie uitvoeren voor de klanten die aan hem/haar zijn toegewezen. De salarisadministrateur is het eerste aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen klanten. In deze contacten weet je het vertrouwen te winnen van de klant door de juiste vragen te stellen, te luisteren en servicegericht te handelen. Je verwerkt de gegevens en onderhoudt de contacten met de aan jou toegewezen klanten en externe instanties.

Het profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een beginnend salarisadministrateur. Wij zoeken een kandidaat die minimaal in het bezit is van een MBO 4 diploma en een PDL diploma heeft of bereid is om deze opleiding onmiddellijk te starten (of andere vergelijkbare opleiding). Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring (bij voorkeur op een accountantskantoor) en je herkent jezelf in begrippen als sterk analytisch vermogen, nauwkeurig, en leergierig. Het is een pré als je bekend bent met het salarissysteem Loket.

Naast de reeds in de functie beschreven zaken, zijn de volgende competenties van belang binnen onze organisatie en in deze functie:
  • Innoverend vermogen
  • klantgerichtheid
  • samenwerken
  • integriteit

Wat biedt Koenen en Co?
Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een veelzijdige en volop in beweging zijnde organisatie. Uiteraard is het salaris behorend bij deze functie marktconform en bieden we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jannick Beijers (HR-adviseur), 088-7747426.

Online solliciteren
Heb je interesse in deze vacature en wil je direct solliciteren, vul dan ons online reactieformulier in.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl