Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60343

Vacature: Declarant Detacheren / Customs Specialist (Landelijk Inzetbaar) in Venlo via Coulant

VACATURENR lv-60343 (24-10-2017)

DECLARANT DETACHEREN / CUSTOMS SPECIALIST DIE LANDELIJK INGEZET KAN WORDEN

Wat je gaat doen
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Douane Declarant die landelijk ingezet kan worden. Als Douane Declarant word je ingezet voor diverse douane processen  zoals de import aangiftes of het classificeren van goederen. Je verzorgt alle douane aangiftes ter plekke en ondersteunt de klant bij tijd gelimiteerde douaneprojecten. De duur van jouw opdracht is afhankelijk van de situatie en wensen van de klant. Zo kan het zijn dat je tijdelijk wordt ingezet op basis van jouw expertise, ter ondersteuning van piekperiodes of ter vervanging van ziekte. 

Als Douane Declarant ga jij je o.a. bezig houden met het correct en tijdig afhandelen van douaneformaliteiten en het correct verwerken van de administratie binnen de gestelde termijnen. Ook het deskundig informeren van klanten en medewerkers over douane- aangelegenheden behoort tot jouw takenpakket. Je beantwoordt de vragen van klanten en adviseert inzake operationele douane-aangelegenheden. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt met betrekking tot douaneformaliteiten van het eigen klantenpakket.

De ideale kandidaat
Voor deze uitdagende en afwisselende functie zijn wij op zoek naar een Douane Declarant die het als uitdaging ziet om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Naast een diploma Douanedeclarant en/of Douanewetgeving beschik je over relevante ervaring als Declarant, aangevuld met een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal. Naast uitstekende sociale vaardigheden ben je nauwkeurig, analytisch en heb je een servicegerichte instelling. 

Ben jij de kandidaat die het als een uitdaging ziet om on site als expert op het gebied van Douaneformaliteiten aan de slag te gaan bij verschillende opdrachtgevers? Dan komen wij graag in contact met jou!

Over je werkgever en team
Onze opdrachtgever is een specialist in alle douane behoeftes, kennis en expertise. Dit bedrijf verzorgt totaaloplossingen en volledige service, afgestemd op de behoefte van haar opdrachtgevers. Het betreft een wereldwijde organisatie met diverse vestigingen in heel Europa.

Wij bieden je
Wij bieden je een leuke, afwisselende functie met een salaris van circa € 3.300 bruto per maand. Daarnaast kent dit bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed pensioen. Het betreft hier een vaste functie, waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij onze opdrachtgever, die is gevestigd in Venlo. Je werkplek varieert afhankelijk van waar je gedetacheerd wordt. Prettig zou zijn als je woont in het woongebied tussen Venlo - Eindhoven - Tilburg. 

Interesse
Reageren op deze uitdagende en afwisselende functie kan via de solliciteerbutton! Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matthieu via telefoonnummer 088-5000 742.

Solliciteren
Meer info  www.coulant.nl