Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60362

Vacature: (Junior) Commercieel Inkoper voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

VACATURENR lv-60362 (25-10-2017)

Asian Food Specialist Heuschen & Schrouff Foods Group BV, gevestigd in Landgraaf, is de markt leidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten en producent van verse taugé. Heuschen & Schrouff is DE Europese vertegenwoordiger van 40 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Het afzetgebied omvat Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en de overige EU-landen. Sinds kort importeert Heuschen & Schrouff ook Turkse en Marokkaanse A-merken. Daarnaast heeft Heuschen & Schrouff twee eigen merkconcepten ontwikkeld: MeiAsia voor de Retail en Golden Turtle Chef voor de foodservice markt. Met ruim 240 collega’s wordt de dagelijkse distributie van deze food en non-food artikelen met onder andere 35 gekoelde vrachtwagens naar toko’s, supermarkten en Foodservice in Europa gerealiseerd. Heuschen & Schrouff is op korte termijn op zoek naar een

(JUNIOR) COMMERCIEEL INKOPER

- ondernemend, teamplayer, relatiegericht -

Taken en verantwoordelijkheden
De (Junior) Commercieel Inkoper is onderdeel van het inkoopteam en meer specifiek van het commerciële inkoopteam en rapporteert aan de Inkoopmanager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, de verkoopafdelingen en andere interne afdelingen als het gaat om inkoop, jaarafspraken en omzetontwikkeling met betrekking tot prijzen en promotionele activiteiten. Verder ook voor nieuwe producten of productranges en klantspecifieke productaanvragen of interne projecten. Je zorgt voor de juiste inkoopprijs van het betreffende product en bent in staat dit te toetsen aan de marktprijzen met als doel om een concurrerende prijspostitie te garanderen. Je voert prijsonderhandelingen, voert assortimentsbeheer van het bestaande assortiment en bestaande leveranciers om de meest gunstige prijs-volume combinatie te realiseren. Je maakt weloverwogen keuzes in het wel of niet opnemen van producten. Hierbij sta je in nauw contact met de verkoopcollega’s om een bedrijfsbreed draagvlak te krijgen voor de gekozen producten. Je verzorgt het hele voorlooptraject tot het moment van het werkelijk inkopen inclusief een duidelijke overdracht naar het operationele inkoopteam. Je bezoekt leveranciers en voert inkoopgesprekken tijdens business-meetings.

Profiel
Om in deze positie succesvol te kunnen acteren beschik je over een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau. Als pré heb je aanvullende inkoopopleidingen, zoals NEVI. Je beschikt verder over minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring in een inkooprol. Werkervaring in de foodbranche is eveneens een pré. Je hebt verder gedegen kennis van commerciële processen en bent in staat om een voorbeeldrol te vervullen binnen een informele werksfeer met een hoge mate van betrokkenheid en met een hands-on werkmentaliteit. Tevens heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Duitse en Engelse taal. Tot slot ben je bereid tot een flexibele invulling van de werktijden en ben je bereid om te reizen.

Aanbod
Heuschen & Schrouff biedt je een zelfstandige functie met toekomstperspectief binnen een organisatie met een enorme groeipotentie, werken in een klein team, directe lijnen, resultaatgerichte no-nonsense mentaliteit, ruimte voor jouw ondernemersgeest en persoonlijke groei. Een fulltime entrepreneur functie in een kansrijke, innovatieve markt bij een E-tail gericht, internationaal familie bedrijf. Een attractief salarispakket en goede ontwikkelingsmogelijkheden, je werkt in een professionele werkomgeving met enthousiaste en doelgerichte collega’s, je verkoopt de oriëntaalse A-merk producten en je groeit mee met je resultaten. Heuschen & Schrouff is gevestigd in een schitterend kantoor in het Zuid Limburgse Landgraaf.

Geïnteresseerd?
Hebben wij je belangstelling gewekt? Dan nodigen wij je van harte uit via het Limburg Talent Hunter-platform (www.limburgtalenthunter.nl) je interesse kenbaar te maken.
Heuschen & Schrouff Foods Group heeft de werving en selectie van deze positie uitbesteed aan Equipe RPO. Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Andy Rossel (Talent & Acquisition Manager) op 06-20490247 of met Luc Theunissen (Directeur) op 06-29085279. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor te Maastricht op 043-3299955.

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl