Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60370

Vacature: Chef Magazijn voor Frissen Groen Techniek in Valkenburg

VACATURENR lv-60370 (25-10-2017)

Frissen Groen Techniek, familiebedrijf, opgericht in 1954, onderdeel van de Frissen Groep en gevestigd te Valkenburg a/d Geul, verkoopt, verhuurt, onderhoudt en keurt machines voor Tuin en Park, Grondverzet, Industrie en Reiniging. Binnen onze parts-afdeling werken circa 11 medewerkers aan het inkopen, ontvangen, opslaan en verkopen van onze onderdelen aan zowel externe klanten als onze eigen werkplaats.

Voor onze parts-afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

CHEF MAGAZIJN (MEEWERKEND)

M/V (Fulltime)


Wij zoeken:
Onze business unit onderdelen omvat uiteraard de processen en goederenstromen rondom de inkoop, ontvangst, opslag en magazijnbeheer van onderdelen binnen Frissen Groen Techniek. In onze winkel en showroom aan de Valkenberg 15 verkopen we machines, gereedschappen, werkkleding en andere verwante artikelen; ook deze winkel en showroom behoren tot de business unit onderdelen en vallen onder de verantwoordelijkheid van de chef magazijn. U zorgt voor de optimalisatie van de dagelijkse processen. U leidt, coacht en werkt zelf mee in een team van circa 11 collega’s. Daarbij draagt u verantwoording af aan onze bedrijfsleider. Het betreft een fulltime functie.

Uw bagage:
U hebt een (magazijn-)technische opleiding en leidinggevende ervaring. U bent hands-on, analytisch sterk, proactief en probleemoplossend gericht en u beseft de belangrijkheid van klanten en medewerkers. U bent te karakteriseren als een aanpakker, die zelfstandig kan werken, en bovenal bent u een “people-manager” die mensen inspireert, stimuleert en coacht. U bent initiatiefrijk, ondernemend, collegiaal, klant- en servicegericht, vertrouwenwekkend, slagvaardig, flexibel, vasthoudend en resultaatgericht. Uiteraard beschikt u over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ervaring in deze functie en vooral in een verwante branche is een pré.

Onze tegenprestatie:
Uitdagende producten en diensten in een dynamische markt, leuke collega’s in een groeiend bedrijf, eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamisch parts-team. Kans om te ontwikkelen en uiteraard een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bent u de persoon die ons verder kan helpen bij het uitbouwen van onze activiteiten?

Schrijf of mail een compacte brief naar:
Frissen Groen Techniek
T.a.v.: Patrick Ronden
Postbus 123
6300 AC Valkenburg a/d Geul
p.ronden@frissen.nl

E-mail  p.ronden@frissen.nl
Meer info  www.frissen.nl