Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60392

Vacature: Accountmanager Verkoop Duitse Markt voor Everest Export in Kerkrade

VACATURENR lv-60392 (27-10-2017)

Everest Export B.V. verhuurt al bijna 20 jaar tot grote tevredenheid top schoonmaakproducten als olie geïmpregneerde vloer- en handwissers, schoonloopmatten en producten voor sanitair hygiëne aan grote en middelgrote ondernemingen in West-Europa, met name in Duitsland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld productiehallen, grote magazijnen, overslaghallen en winkelruimten. We zijn gevestigd in Kerkrade van waaruit een hecht team van 15 medewerkers werkzaam is.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

ACCOUNTMANAGER VERKOOP VOOR DE DUITSE MARKT M/V (36 UUR)


Het product:
Fijn stof en grove vuildeeltjes worden moeiteloos en zonder waterverbruik door onze vloer- en handwissers geabsorbeerd dankzij de speciale impregneertechniek van de wissers. Dit maakt de werkomgeving niet alleen schoner, maar ook veiliger en gezonder voor de werknemers. Kijk voor meer informatie naar onze productfilm op onze website.

Functieomschrijving:
Als Accountmanager ben je onderweg en steeds op zoek naar nieuwe klanten in een vastgelegd gebied in met name Duitsland. Dit doe je zelfstandig, maar ook samen met onze afdeling verkoopvoorbereiding op alle geëigende manieren, waaronder het verzorgen van presentaties op locatie. Het is geen enkel probleem als je enkele dagen aaneengesloten onderweg bent. Je adviseert en bevordert mede het realiseren van cross sales tussen de product-markt combinaties van Everest Export. Daarnaast bezoek en adviseer je ook onze bestaande klanten.
Je bent een stevige persoonlijkheid, flexibel en je hebt gevoel voor humor. Verder ben je diplomatiek, stressbestendig, heb je organisatietalent en kan je goed prioriteiten stellen.

Functie eisen:
  • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt bewezen succesvolle verkoopervaring in een competitieve B2B omgeving
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift.
  • Je kennis van MS-Office softwareprogramma’s is up-to-date
  • Je bent In bezit van rijbewijs B

Verder ben je in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken, je hebt een pro-actieve houding en een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden:
  • Een marktconform salaris met een uitstekend provisiesysteem, goede pensioenvoorziening
  • Leaseauto, laptop en mobiele telefoon
  • Een afwisselende, uitdagende functie in een dynamische organisatie waar kwaliteit hoog in het vaandel staat;
  • Werken in een gezellig team!

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature?
Stuur dan je C.V. met een uitgebreide motivatie naar: Everest Export b.v., t.a.v. Wim Cox (bedrijfsleider), Euregiopark 32, 6467 JE Kerkrade
of per e-mail info@everestexport.nl

E-mail  info@everestexport.nl
Meer info  www.everestexport.nl