Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60399

Vacature: Parttime/Fulltime Praktijkmanager voor HuisartsenOZL in regio Oostelijk Zuid-Limburg

VACATURENR lv-60399 (27-10-2017)

HuisartsenOZL is een zorggroep waarbij 132 vrijgevestigde huisartsen in de regio Oostelijk Zuid-Limburg verenigd zijn. Deze zorgorganisatie van, voor en door huisartsen organiseert de 24-uurs huisartsenzorg en faciliteert haar partners onder andere op het gebied van verbetering van kwaliteit van zorg, innovatie en informatie.
HuisartsenOZL wil de huisartsen binnen de regio ontzorgen. Eén van de manieren daarvoor is de inzet van een praktijkmanager. Deze organiseert de diverse onderdelen van de praktijkvoering zodat de huisarts zich meer kan bezighouden met patiëntenzorg en medische inhoudelijke onderwerpen.

Wij zoeken daartoe op korte termijn

PRAKTIJKMANAGERS (M/V)

Voor 16-38 uur per week


Functie-informatie:
Als praktijkmanager ben je de aanjager voor het kwaliteitsmanagement binnen de praktijk. Daarvoor draag je er zorg voor dat aan het begin van het kalenderjaar een jaarplan en na afloop van het jaar het jaarverslag wordt gemaakt en lever je een bijdrage aan de werkzaamheden voor de praktijkaccreditering. De PDCA-cyclus gebruik je als instrument daarvoor.
Je stimuleert de samenwerking tussen huisartsen(praktijken) en andere disciplines in de wijk en zorgt voor de opzet daarvan. Op basis van een praktijkanalyse maak je verbeterplannen voor de praktijk. Je baseert je hierbij onder meer op ‘spiegelinformatie’.
De taken kunnen per praktijk variëren afhankelijk van de behoefte in de huisartsenpraktijk. Naast bovenstaande basiswerkzaamheden kunnen taken op het vlak van praktijkaccreditering, aansturing van personeel, financiën, facilitaire zaken en jaarplanning eveneens een deel van de functie uitmaken. Je werkt samen met medewerkers binnen de praktijk en de partners daarbuiten.
Je voert het praktijkmanagement voor meerdere praktijken. Afhankelijk van de omvang van de praktijk varieert de inzet per praktijk.

Profiel:
Deze functie vraagt om een stevige en initiatiefrijke collega met een op de functie gerichte HBO-managementopleiding of HBO Praktijkverpleegkundige. Je beschikt over management- en organisatievaardigheden en hebt aantoonbare kennis van en ervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een huisartsenpraktijk.
Je bent zelfstandig en sociaalvaardig en hebt een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit. Met je leidinggevende en coachende vaardigheden weet je evenwichtig te balanceren tussen de verschillende belangen, partijen te verbinden en daarmee doel- en resultaatgericht te acteren. Je bent een proactief en hands on type met een sterke persoonlijkheid en beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze en op innovatie gerichte onderneming met een honorering die aansluit bij je opleiding en ervaring en passend binnen de CAO Huisartsenzorg.

Informatie:
Voor nadere informatie over deze functie neem je voor functie-inhoudelijke vragen contact op met Marijn Verburg, beleidsmedewerker (045-7470043, ma-di-do) of Roger Eurelings (045-7470045, afwezig op maandag); Voor vragen over de wervingsprocedure of arbeidsvoorwaarden bel je met Ingrid Grooten, Adviseur P&O (045-7470042- afwezig op woensdag).

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature maak je kenbaar door vóór 19 november a.s. je sollicitatie met cv te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. mw. I. Grooten, Adviseur P&O Huisartsen OZL, mailadres: vacature@hozl.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op maandag 27 en dinsdagmiddag 28 november a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature@hozl.nl
Meer info  www.hozl.nl