Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60416

Vacature: Tweede Lijns Servicedesk Medewerker voor Stepco in Ittervoort

VACATURENR lv-60416 (30-10-2017)


2E LIJNS SERVICEDESK MEDEWERKER

Als 2e lijns Servicedeskmedewerker ben je verantwoordelijk voor de registratie en afhandeling van vragen en problemen van klanten, daarnaast ga je aan de slag om zelfstandig storingen op te lossen. Je werkt klantgericht en je behandelt vraagstukken telefonisch en/of per ticket. Indien nodig escaleer je het incident naar de netwerk engineers die je kunnen ondersteunen.

Kerntaken:
 • Je neemt incidentmeldingen en vragen in ontvangst en registreert deze;
 • Je biedt telefonische oplossingen aan de klant t.b.v. alle voorkomende problemen en bewaakt de afhandeling van incidenten en/of problemen.
 • Je lost zelfstandig storingen en problemen met applicaties en de technische infrastructuur op binnen een bepaald tijdsbestek; en verwijst zo nodig door naar de Network Engineers of Planning;
 • Je houdt klanten op de hoogte over de status van de gemelde storingen.
 • Je zorgt intern en extern voor een correcte informatieoverdracht betreffende diverse storingsvragen

Wij vragen:
 • Opleiding op minimaal MBO Niveau 4;
 • Relevante automatiseringscursussen;
   Minimaal MCSE en MCSA certificering.
   Kennis van Top-desk / Citrix / Res is een pré.
 • Enkele jaren brede en praktische ICT ervaring;
 • Goede sociale en communicatieve eigenschappen;
 • Klantvriendelijke benadering;
 • Geduldig;

Wie zijn wij?
Techniek is techniek. Maar onze mensen maken het échte verschil. Ze geven vorm aan ons bedrijf en dragen dat uit naar buiten. Verantwoordelijkheid nemen, duidelijk communiceren en doelgericht werken zijn de kernwaarden die garant staan voor succesvolle projecten.

Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied. Vaardige professionals die doen wat ze zeggen en zaken doen op basis van integriteit, professionaliteit en proactiviteit. Door regelmatige feedback van klanten en een focus op professionaliteit en teamwork blijven onze mensen grenzen verleggen.

Wat bieden wij?
Continue uitdaging en afwisseling. Er is volop gelegenheid je te ontwikkelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door tal van opleidingsmogelijkheden en coaching, waarbij studieverlof je een extra stimulans geeft. Jouw kennis en plezier kun je delen met een team van jonge, dynamische collega’s. Bij dit alles hoort uiteraard een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast over deze functie?
Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid CV. Vul hiervoor onderstaand sollicitatieformulier in. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Nicole Slabbers, HR Manager: 0475-567 567.

Solliciteren
E-mail  N.Slabbers@stepco.nl
Meer info  www.stepco.nl