Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60440

Vacature: Meewerkend Voorman Logistiek voor Weyers in Venlo

VACATURENR lv-60440 (31-10-2017)

WEYERS GMBH / WAREHOUSING VENLO BV
Erzeugergrossmarkt Weyers GmbH is een handelsbedrijf in verse groente, fruit met o.a. een vestiging in Venlo (Nederland). Onze producten worden hoofdzakelijk in Duitsland en Oost-Europa verkocht.

Erzeugergrossmarkt Weyers GmbH is een succesvol bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden en een aangename werksfeer met respect voor elkaar. De filosofie van Weyers GmbH staat voor een open en eerlijke samenwerking tussen haar medewerkers die hun verantwoordelijkheid kennen, zelfstandig werken en eigen initiatieven tonen.

Wij zijn per direct op zoek naar:

MEEWERKEND VOORMAN LOGISTIEK (M/V)


Wat ga je doen?
De werkzaamheden zullen plaats vinden in een dochteronderneming genaamd Warehousing Venlo BV, Venrayseweg 192, 5928 RH Venlo (adres is gelegen op Fresh Park Venlo). Klanten, zowel intern als extern, vertrouwen op tijdige levering, dus als meewerkend voorman heb je overzicht over alle processen, stuur je de mensen in jouw team aan en steek je de handen uit de mouwen wanneer het nodig is. Je werkt in 2-ploegendiensten en zorgt ervoor dat de ploegwisselingen efficiƫnt verlopen.

Wij zoeken:
  • Een enthousiast en leergierig persoon.
  • Minimaal VMBO/MBO-diploma.
  • Stressbestendig, flexibel, representatief, sociaal, gedreven en met oog voor detail
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring met computerwerkzaamheden.
  • Heeft de Duitse/ Engelse spraak redelijk onder de knie.
  • Ervaring met heftruck of E.P.T. met de juiste certificaten.

Wij bieden:
Een leuke en uitdagende baan binnen een jong dynamisch bedrijf, met perspectief op een vast dienstverband en eventueel doorgroeimogelijkheden. Wij bieden een salaris zoals in de AGF-sector staat aangegeven en studiemogelijkheden nadat men ervaring heeft opgedaan.

Spreekt dit je aan?
Herken jij je in deze vacature en wil je ons team komen versterken stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar wernerbroers@weyersgmbh.de of bel voor informatie naar Werner Broers 077-3068666.

E-mail  wernerbroers@weyersgmbh.de
Meer info  www.weyersgmbh.de