Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60441

Vacature: Allround Trailermonteur voor Nebim Freshpark in Venlo

VACATURENR lv-60441 (31-10-2017)

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Met onder meer de verkoop van nieuwe trucks, als officieel Volvo trucks dealer, service en onderhoud als officieel Renault trucks dealer, het onderhoud van alle merken van zowel trekkend als getrokken materieel, de financiƫle dienstverlening en verhuur bieden wij onze klanten een totaalpakket.

Nebim heeft vestigingen in Venlo, Weert, Elsloo, Ninove, Dendermonde, Harelbeke, Gent en Genk. Vanuit deze locaties biedt Nebim in Nederland en Belgiƫ diensten aan die betrekking hebben op transport.

Voor onze volledig vernieuwde en uitgebreide vestiging Venlo Frespark zijn wij op zoek naar een:

ALLROUND TRAILERMONTEUR

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Als zelfstandig trailermonteur ben je verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van trailers.
  • Het uitvoeren van aanpassingen aan het onderstel (chassis) en carrosserie.

Functie-eisen
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een ervaren, gemotiveerde kandidaat met een afgeronde (V)MBO opleiding of een relevante basisberoepsopleiding inclusief APK keurmeester zware voertuigen.

Wij bieden jou een prettige werksfeer binnen een bedrijf dat vooruit kijkt en door vernieuwingen klaar is voor de toekomst.

Ben jij die collega die samen met ons de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving en een interessante branche? Stuur dan een brief voorzien van uitgebreide c.v. naar:

NEBIM B.V.
Postbus 10456, 6000 GL Weert, t.a.v. de heer R.M.H. Evers

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu