Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60442

Vacature: Bedrijfswagenmonteur voor Nebim in Venlo

VACATURENR lv-60442 (31-10-2017)

Nebim Groep richt zich op de transportondernemer in de breedste zin van het woord. Met onder meer de verkoop van nieuwe trucks, als officieel Volvo trucks dealer, service en onderhoud als officieel Renault trucks dealer, het onderhoud van alle merken van zowel trekkend als getrokken materieel, de financiƫle dienstverlening en verhuur bieden wij onze klanten een totaalpakket.

Nebim heeft vestigingen in Venlo, Weert, Elsloo, Ninove, Dendermonde, Harelbeke, Gent en Genk. Vanuit deze locaties biedt Nebim in Nederland en Belgiƫ diensten aan die betrekking hebben op transport.

Wegens groei van onze activiteiten zijn wij voor onze vestiging in Venlo op zoek naar een:

BEDRIJFSWAGENMONTEUR

Taken en verantwoordelijkheden:
  • Volledig zelfstandig repareren van voertuigen (trucks). Deze reparatiewerkzaamheden betreffen o.a. motor, carrosserie, aandrijflijn, remmen en elektriciteit;
  • Onderhoudswerkzaamheden en controlebeurten uitvoeren, gebruik makend van de bestaande procedures;
  • Verrichten van montagewerkzaamheden ten behoeve van in- en opbouw van accessoires;
  • Het uitvoeren van APK keuringen, ijken van tachografen en het verrichten van specifieke werkzaamheden volgens gehaalde certificaten.

Functie-eisen
Voor deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een ervaren, gemotiveerde kandidaat met aantoonbare werkervaring en die bij voorkeur in het bezit is van het APK1-keurmeester certificaat. Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken en ben je praktisch, accuraat, flexibel en stressbestendig.

Ben jij die collega die samen met ons de schouders eronder wil zetten en vind je het een uitdaging om te werken in een werkplaats die klaar is voor de toekomst? Stuur dan een uitgebreide c.v. naar:

NEBIM B.V.
Postbus 10456, 6000 GL Weert, t.a.v. de heer R.M.H. Evers

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
E-mail  rob.evers@nebim.eu
Meer info  www.nebim.eu