Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60450

Vacature: Junior Werkvoorbereider voor BAM Infra Regionaal Productie Zuidoost in Helmond

VACATURENR lv-60450 (31-10-2017)

Vacature: Junior Werkvoorbereider voor BAM Infra Regionaal Productie Zuidoost in Helmond

JUNIOR WERKVOORBEREIDER

Ben jij die resultaatgerichte starter die enthousiast wordt van het helpen realiseren van regionale, aansprekende infraprojecten waar BAM aan werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als startende werkvoorbereider kom je in een ervaren team terecht en wordt je per project intensief begeleid door de collega die aan jou wordt gekoppeld.
Je bent betrokken bij regionale infraprojecten welke BAM realiseert, zoals de rotonde en fietsbrug in Gemert. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, tijdsplanning en financiën van een project. Je houdt je onder andere bezig met het bestellen van grondstoffen, de planning van de werkzaamheden en materiaalkeuringen. Door jouw efficiënte planning en organisatie van de technische werkzaamheden op een deel van het project lever jij direct een zichtbare bijdrage aan het succes van deze miljoeneninvestering.

Je werkt op een project nauw samen met de projectleider en de uitvoerder, maar als spin in het web sta je ook in contact met de verschillende stakeholders die betrokken zijn bij de projecten. Een dag is daarom nooit hetzelfde. Daarbij wordt je uitgedaagd om buiten de kaders te denken en zo slim mogelijk om te gaan met de beschikbare middelen die je hebt.

Wie zoeken wij?
  • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde succesvol afgerond.
  • Je hebt ervaring op gedaan door middel van stages en bent op zoek naar de eerste stap in je carrière.
  • Het behalen van goede resultaten in het werk wat met pieken en dalen komt geeft jou energie.
  • Je bent woonachtig in de provincie Limburg

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij de BAM Business School, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels. BAM biedt haar medewerkers een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Wie zijn wij?
BAM Infra is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van complexe en multidisciplinaire, alsmede kleinschalige projecten in de civiele bouw en de wegenbouw. BAM Infra beheerst het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie. Wij beschikken over een nationaal, regionaal en specialistisch opgebouwde organisatie. BAM Infra biedt meerwaarde aan opdrachtgevers door duurzame oplossingen te bieden en hoogwaardige prestaties te leveren

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Jolien Heijnen, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 15 12 97 13 of via e-mail, jolien.heijnen@bam.com

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de ‘solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Solliciteren
E-mail  jolien.heijnen@bam.com