Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60459

Vacature: Senior Accountmanager New Business voor Conclusion in Limburg

VACATURENR lv-60459 (01-11-2017)

SENIOR ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS


Boek als ondernemende accountmanager de beste commerciële successen

Senior Accountmanager New Business @ Conclusion
Omdat jij door jouw bewezen trackrecord en diepgaande IT kennis deuren weet te openen. Moeiteloos weet jij je weg te vinden binnen het ICT circuit. Voor jou ligt de focus op het genereren van new business en het verbreden en onderhouden van je huidige zakelijke relaties. Binnen een salesteam zorg je er samen met je collega’s voor dat de gestelde doelen worden behaald. Het is jouw persoonlijke uitdaging om de best mogelijk manier te bedienen. Door jouw ervaring met de verkoop van IT oplossingen en kennis van de kracht van een goede klantrelatie weet jij deals te closen. Concreet en overtuigend ga je het gesprek aan, op ieder niveau. Als geen ander weet je de wensen en behoeften van de klant te vertalen in een professionele ICT oplossing. Van A tot Z coördineer jij het proces. Van offerte of aanbesteding en de afstemming met verschillende partijen tot het omzetten van een offerte in een getekend contract, inclusief de nazorg. Door klanten en collega’s word je gezien als een inspirerend gesprekspartner en gewaardeerd om je veelzijdigheid, gedrevenheid en vasthoudendheid.

The place to be
In het mooie Limburg waar joie de vivre en hard werken hand in hand gaan, ga jij aan de slag voor Conclusion. Je werkgebied is Limburg en Zuid-Oost Brabant. Als uitvalbasis kun je altijd terecht op het Conclusion kantoor op de Smart Services Campus in Heerlen, maar het liefst zit je natuurlijk bij klanten aan tafel.

What’s in it for you?
 • Jouw talent inzetten binnen een omgeving waarin je er écht toe doet.
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie. Een bonusregeling is part of the deal.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.
 • Leren en kennisdelen. Met experts in je vakgebied werk je intensief samen.

Got what it takes?
 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding. IT of een vergelijkbare studierichting is de ideale match. 
 • > 10 jaar ervaring in een vergelijkbare accountmanagement / sales functie binnen de IT-consultancy branche. Je hebt je sporen verdiend in een acquisitie rol en hebt een aanzienlijk trackrecord opgebouwd. Daar hoort een groot netwerk in de regio bij. 
 • Je krijgt energie om vanaf niets te beginnen en uiteindelijk een duurzame relatie op te bouwen met opdrachtgevers.
 • A great mind: jij ziet kansen en biedt creatieve oplossingen. Strategisch inzicht is jou van nature gegeven.
 • IJzersterke communicatieve en sociaalvaardige skills. Je bent helder en overtuigend en hebt gevoel voor verhoudingen.
 • Een betrokken persoonlijkheid, die gaat voor resultaat en een proactieve aanpak. 

Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 18 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.400 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende projecten en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over ons krachtige ecosysteem of verdiep je direct in Conclusion, dé partner die de hele ICT keten overziet. Van datacenter tot en met eindgebruiker.

Dare to make a difference?
Zet je netwerkskills in en bouw onze klantportfolio verder uit. Reageer dan voor 30 november op deze vacature. Upload je cv met motivatie t.a.v. Pim van Lier, onze recruiter die snapt waar IT om draait.

Eerst nog wat vragen? Bel Pim via +31 6 301 707 99.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.conclusion.nl