Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60473

Vacature: Chef de Rang voor Restaurant De Winselerhof in Landgraaf

VACATURENR lv-60473 (01-11-2017)

De werkzaamheden
Als Chef de Rang (Eerste Medewerker Bediening) ben je werkzaam in het restaurant van de Winselerhof. Je bedient onze gasten, adviseert hen in hun menu- en wijnkeuze en verricht overige werkzaamheden die hiermee samen hangen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij onze gasten bieden ervaar jij het als vanzelfsprekend om hen op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier te bedienen en hen te laten genieten van een topverblijf. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.

Wat vragen wij van jou?
Als gastheer/-vrouw straal je op een natuurlijke manier gastvrijheid uit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en omgangsvormen. Een op F&B toegespitste opleiding en (leidinggevende)werkervaring in de horeca is een pré. Evenals enige wijnkennis. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig en heb je een representatieve uitstraling. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse taal kun je je tevens goed uitdrukken in het Engels en Duits.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:
  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • leidinggeven
  • plannen en organiseren
  • stressbestendigheid

Wat bieden wij jou?
Je gaat werken in het enthousiaste team van de Winselerhof. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname aan nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection.

Voor informatie en/of sollicitaties kun jij je wenden tot de afdeling P&O, Tel: 043-6088888 of e-mail: carriere@oostwegelcollection.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst

E-mail  carriere@oostwegelcollection.nl
Meer info  www.oostwegelcollection.nl