Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60482

Vacature: Junior Adviseur Bodem voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-60482 (01-11-2017)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

JUNIOR ADVISEUR BODEM


Functieomschrijving:

Jij:
Bent recent afgestudeerd aan de opleiding Milieukunde of Milieuwetenschappen en hebt affiniteit met bodemonderzoek.

Wij:
Hebben voor jou een fantastische eerste baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Als Junior Adviseur Bodem werk je samen met ervaren collega's aan projecten op het gebied van bodemonderzoek en -sanering. Je bereidt bodemonderzoeken voor, rapporteert en stuurt het veldwerk aan. Je ondersteunt bij vergunningen en meldingen, je treft de voorbereidingen voor het veldwerk en begeleidt deze. Kwaliteit vind je heel belangrijk.

Opleiding:
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding Milieukunde/Milieuwetenschappen.

Overig:
  • Je hebt maximaal 3 jaar relevante werkervaring, stage-ervaring is zeer gewenst;
  • Je bent een harde werker;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent stressbestendig, veranderingsgericht en sociaal.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website www.lybrae.nlvoor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Annemiek Custers
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl