Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60497

Vacature: Application Packager voor Data4 in Maastricht-Airport

VACATURENR lv-60497 (02-11-2017)

APPLICATION PACKAGERS


Ben je een ervaren MCSE-er en heb je ervaring packaging en scripting, word dan lid van ons Package team. Wij doen dit werk al meer dan 15 jaar en zijn de top in Nederland!

De functie
Data4 Information Technology (gewoon Data4 is ook goed) verzorgt voor veel grote organisaties in Nederland de virtualisatie en packaging van Applicaties. Dit doen we voor Windows werkplekken, Citrix, VDI en voor Windows Servers. Een packager van Data4 is geen doorsnee figuur, maar een specialist die goed opgeleid en gecertificeerd is op het gebied van de meest toonaangevende ICT-producten en standaarden zoals Microsoft App-V, SCCM, Altiris, Citrix, VMware, AppSense en ThinApp. Het Data4 packageteam werkt voor grote bedrijven in Nederland, maar ook voor multinationals waardoor je contacten wereldwijd moet onderhouden. Je bent in deze functie bij steeds wisselende klanten betrokken. De doelstellingen zijn uitdagend, en de omgeving niet zelden complex, dus je moet een geboren ICT-er zijn.

De werkomgeving
Een werkkring bij Data4 betekent keiharde mogelijkheden. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en je carrière een opwaartse impuls te geven, terwijl je contact hebt met de fascinerende wereld van multinationals en grote bedrijven. We bieden je een unieke combinatie van praktijkervaring, een op maat gesneden opleiding en de mogelijkheid om je te certificeren in de producten van de ICT- marktleiders. Jouw loopbaan wordt zorgvuldig begeleid en gestimuleerd om het maximale uit je talent te halen. Hoe hard je gaat, hangt alleen maar van jou af.

De vereisten
Heb jij een HBO-ICT opleiding of een afgeronde HBO-opleiding én liefde voor het ICT-vak? Wil je werken voor een niet alledaagse club met een hoop extra\'s? Wij bieden jou de unieke kans om je in zeer korte tijd te ontplooien tot professional. Onze ambitie is om simpelweg beter te zijn dan wie dan ook, dus als je daar iets mee hebt... moeten we elkaar snel ontmoeten!

Wij zien graag jouw sollicitatie tegemoet. Je kunt je motivatie en Curriculum Vitae sturen naar recruitment@data4.nl, kijk ook op www.werkenbijdata4.nl en www.data4.nl.

E-mail  recruitment@data4.nl
Meer info  www.data4.nl