Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60509

Vacature: Parttime Verpleegkundigen niveau 4 en 5 voor Proteion in regio Leudal

VACATURENR lv-60509 (02-11-2017)

Proteion
Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de thuiszorg bij Proteion. Zoals de functies in de regio Leudal. We bieden je een vast dienstverband in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor de thuiszorg in de regio Leudal zoeken wij

VERPLEEGKUNDIGEN NIVEAU 4 EN 5


Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken?
Om als verpleegkundige goed invulling te geven aan de deze functie zoeken wij collega's met een afgeronde opleiding verpleegkundige (niveau 4 of niveau 5) en een actuele BIG-registratie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van indicaties en herindicaties bij cliënten en je stelt, door middel van eigen observatie, een verpleegkundige diagnose op, koppelt daar een verpleegplan aan en bewaakt dit. Verder ben je verantwoordelijk voor en signaleer je tekortkomingen met betrekking tot zowel zorginhoudelijke als niet-zorginhoudelijke zaken. Samen met de cliënt en zijn of haar netwerk zoek je vervolgens naar de beste oplossing om de cliënt zolang mogelijk (zorg)onafhankelijk thuis te laten wonen. Hierbij ligt de focus op het versterken van de zelfredzaamheid van de cliënt, ontzorgen en kwaliteit van leven. Goede sociale vaardigheden om de contacten met cliënten, familie/mantelzorgers en medewerkers van het eigen team en van andere teams te onderhouden is dus belangrijk. Als niveau 5 verpleegkundige ben je naast zorgverlener ook coördinator, ontwerper en coach. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk vinden als jij ons wijkteam daarbij komt versterken. Graag gaan wij met je in gesprek over een vast dienstverband voor gemiddeld 24-32 uur per week in een zelforganiserend team met behulp van duidelijke kaders en leiding dicht bij de teams. Het werken van minder uren is natuurlijk bespreekbaar.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
  • de functie van verpleegkundige niveau 4 is ingeschaald in FWG 45 met een maximum van 3.032,60 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.
  • de functie van verpleegkundige niveau 5 is ingeschaald in FWG 50 met een maximum van 3.444.48 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.

Interesse in een oproepcontract?
Lijkt het je leuk om als oproepkracht aan de slag te gaan binnen een van onze wijkteams? Ook dan nodigen wij je van harte uit om via het sollicitatieformulier je belangstelling kenbaar te maken.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie van verpleegkundige?
Dan kun je voor inhoudelijke vragen met betrekking tot deze vacature contact opnemen met Paul Bremmers, Manager Thuiszorg, via 06-52 66 93 72.

Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-adviseur Wil Erdkamp, via 06-13 82 50 60.

Solliciteren
Meer info  www.proteion.nl