Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60511

Vacature: Servicemonteur Keukens voor Abitare Keuken en Bad Architectuur in Geleen

VACATURENR lv-60511 (02-11-2017)

Abitare keuken en bad Architectuur in Geleen denkt mee over het totaalconcept op het gebied van wonen. Veel verder dan alleen maar de keuken of badkamer invullen, Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse maatwerk keukens en badkamers en tevens advies voor uw gehele interieur. Door onze ervaring en vakkennis kunnen wij met ons interieur totaal concept ten alle tijden de zorgen bij de consument ontnemen en altijd in het gewenste budget van de klant werken.

Ook alle bijkomende werkzaamheden zoals stukadoor- en schilderwerken (electriciteits en loodgieterswerkzaamheden) kunnen worden opgenomen in dit totaalconcept.

Abitare keuken en bad Architectuur is momenteel op zoek naar een:

SERVICEMONTEUR KEUKENS

Wij zoeken een vakkundige keukenmonteur. Hij/zij moet zelfstandig kunnen werken, netjes en representatief zijn en goede communicatieve vaardigheden hebben.

Profiel geschikte kandidaat:
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in en affiniteit met de keuken/badkamerbranche;
  • Je bent gewend om te werken in een professioneel en gemotiveerd team;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Je houdt ervan dat je werkzaamheden meer zijn dan alleen het installeren van keukens of badkamers, (magazijnbeheer, keukens bezorgen, showroom bijhouden zijn eventuele bijkomende werkzaamheden.)

Arbeidsvoorwaarden:
  • Abitare keuken en bad Architectuur biedt jou een uitdagende werkomgeving in een modern dynamisch bedrijf.
  • Bij Abitare keuken en bad Architectuur wordt je een zelfstandige functie aangeboden met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Solliciteer direct door je cv en motivatie te mailen naar info@italiaansekeukens.com! Of neem contact op met Thom Tomesen via 046-4757560.

E-mail  info@italiaansekeukens.com
Meer info  italiaansekeukens.com