Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60512

Vacature: Werkvoorbereider/Tekenaar voor Geonius in Geleen

VACATURENR lv-60512 (02-11-2017)

WERKVOORBEREIDER / TEKENAAR


Bedrijfsomschrijving
Geonius is een middelgroot interdisciplinair ingenieursbureau met brede expertise binnen de GWW- en bouwsector. Ons team met ruim 180 gedreven professionals staat voor u klaar. Door onze unieke combinatie van vakkennis op het gebied van wegen, geotechniek, milieu, geodesie, water, ruimtelijke ontwikkeling, landschap, archeologie en ecologie zijn wij goed in staat mee te denken met de klant en projecten zelfstandig uit te voeren. Grenzen tussen de verschillende divisies vervagen, waardoor steeds meer projecten integraal door ons worden uitgevoerd.

Geonius hecht veel waarde aan een informele, positieve bedrijfscultuur, het welzijn van medewerkers en maatschappelijke betrokkenheid.

Werkvoorbereider / tekenaar
Voor de uitbreiding van de werkvoorbereiding is Geonius op zoek naar een tekenaar / werkvoorbereider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen ten behoeve van het uitvoeren van grondonderzoeken, het afstemmen van de werkzaamheden met de opdrachtgever / bewoner, het verwerken van onderzoeksresultaten en het tijdig aanleveren van deze resultaten bij diverse projectleiders. De werkzaamheden vinden plaats vanuit ons hoofdkantoor in Geleen of ons kantoor in Breda.

Functie-eisen
  • Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel, hebt een proactieve werkhouding en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Kennis van en ervaring met AutoCAD of vergelijkbare software is een prĂ©.

Arbeidsvoorwaarden
Je bent werkzaam binnen een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur en een optimale werksfeer. Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert. Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen, studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.

Het betreft een fulltime functie (40 uur). Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

Meer weten over deze functie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos Verbeek via j.verbeek@geonius.nl of 088-1300600.

Solliciteren?
Ben jij degene die wij zoeken en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@geonius.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeelszaken@geonius.nl
Meer info  geonius.nl