Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60519

Vacature: Quality Assurance Assistant voor PQ Corporation in Eijsden en Maastricht

VACATURENR lv-60519 (02-11-2017)

Voor onze afdeling Quality op de productielocaties in Eijsden en Maastricht zijn wij op zoek naar een:

QUALITY ASSURANCE ASSISTANT

Die zowel sterk is in het verbeteren van processen als het uitvoeren van analyses


Jouw functie
In deze zelfstandige functie ben je bezig met het analyseren en evalueren van grondstoffen, halffabricaten, eindproducten, afvalwater en concurrentiemonsters. Dit doe je zodanig dat informatie beschikbaar komt met betrekking tot de kwaliteit van de producten. Je controleert de naleving van geldende procedures in documenten, systemen en toetsen (door middel van interne audits). Ook het beheren van kwaliteitsdocumenten behoort tot je werkzaamheden.
Je rapporteert aan de laboratorium coƶrdinator.

De afdeling
Als quality assurance assistant maak je deel uit van de afdeling quality (onderdeel van operations). Deze afdeling is gericht op het uitvoeren van analyses en het beheren en verbeteren van QA systemen. De afdeling quality is verantwoordelijk voor 3 gescheiden laboratoria in Eijsden en Maastricht.

De belangrijkste taken:
  • Beheren en verbeteren van quality processen zoals het plannen, uitvoeren en rapporteren van audits en het begeleiden van externe auditors.
  • Beheren van specificaties van eindproducten in SAP.
  • Zorgen voor bijgewerkte procedures; denk hierbij aan het bijwerken van kalibratiehandboeken, het doorvoeren van nieuwe producten en het aanpassen en verbeteren van voorschriften.
  • Uitvoeren van standaard analyses (fysisch en chemisch).
  • Kalibreren en onderhouden van lab apparatuur.
  • Versturen van monsters (verpakken, labellen en documenteren volgens procedures).

Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde opleiding HLO of gelijkwaardig. Bij voorkeur aangevuld met 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt affiniteit met IT, waarbij SAP kennis een pre is.
Als persoon ben je zelfverzekerd en communicatief vaardig. Je bent niet bang om verbetervoorstellen te doen, bent meedenkend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem.
Je werkzaamheden voer je analytisch en probleemoplossend uit. Plannen en organiseren zijn jouw sterke punten.

Ons aanbod:
Wij bieden een zelfstandige functie met ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en/ of opleidingen. Bij goed functioneren krijg je de mogelijkheid om op termijn door te groeien. De werksfeer is zeer prettig en informeel. Verder kun je rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Wie zijn wij:
PQ Corporation is een wereldwijde producent van anorganische chemische producten met meer dan 70 productie locaties in 20 landen en 5 continenten. Met haar producten bedient PQ een grote verscheidenheid aan industrieƫn, zoals detergents, personal care, chemicals, pulp en papier en olie verwerking. PQ Corporation biedt wereldwijd werk aan 2500 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Malvern, USA.

Inlichtingen over de functie zijn in te winnen bij Filip de Clippel, Quality manager, tel. 06-21599164. Verdere informatie over de PQ-organisatie kun je vinden op www.pq.com.

Solliciteer nu!:
Je sollicitatie (motivatie en curriculum vitae) kun je sturen via email naar: vacaturesnl@pqcorp.com

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  vacaturesnl@pqcorp.com
Meer info  www.pq.com