Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60525

Vacature: Communicatie Specialist voor Amber Alert in Beek

VACATURENR lv-60525 (03-11-2017)


COMMUNICATIE SPECIALIST

Wil jij meewerken aan het redden van kinderlevens en je bij AMBER Alert inzetten voor vermiste en ontvoerde kinderen? Dan hebben wij de mooiste baan van de wereld voor je.
AMBER Alert, gestart als een burgerinitiatief, heeft inmiddels net zo’n grote naamsbekendheid als Coca Cola. En dát met een marketingbudget van nul euro! Alleen al in Nederland zoeken bijna twaalf miljoen mensen actief mee bij een AMBER Alert. Helpen jouw communicatieskills ons om dit netwerk nog groter te maken en ervoor te zorgen dat vermiste kinderen weer veilig thuis komen?

Hoe ziet jouw functie er uit?
We schetsen een willekeurige dag uit je nieuwe loopbaan. Je bent om 8.15 uur op kantoor in Beek. Je ontdekt een infographic over vermiste kinderen, schrijft hierover een kort nieuwsbericht en deelt het bericht op AMBER Alert’s sociale mediakanalen. Met één druk op de knop bereik je onmiddellijk tienduizenden Nederlanders. Vervolgens analyseer je de Analytics- en SEO-resultaten van de afgelopen maand en maak je een korte en bondige rapportage voor het management team, inclusief next steps.

Na de pauze werk je de online-omgeving van AMBER Alert’s Police Expert Network bij. Daarna neem je contact op met een expert op het gebied van vermiste kinderen in Engeland en regel je zijn reis en verblijf voor een expertmeeting in Amsterdam. Aan het einde van de dag monitor je de vermissingen en signaleer je een AMBER Alert. Je stuurt een Europees AMBER Alert uit en informeert politie-experts uit heel Europa over deze vermissing.

Wie ben jij?
Je bent bij voorkeur net afgestudeerd. Je voelt je niet te groot voor ons kleine team en niet te klein om te werken voor de organisatie met de op een na grootste community (bijna 3 miljoen mensen) van Nederland. Je weet van aanpakken en toont initiatief.

Je bent een online communicatie-specialist in hart en nieren, altijd op de hoogte van de laatste trends. Je draait je hand niet om voor het optimaliseren van Analytics, SEO en gaat pro-actief op zoek naar de effectiefste manieren om de online communicatie een boost te geven. Je bent creatief in je aanpak en schrijft vlotte en aansprekende teksten, zowel Nederlands als Engelstalig, ook wanneer de spanning stijgt. Daarnaast heb je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en academisch werk- en denkniveau.

Wat hebben we jou te bieden?
  • Een zeer interessante baan waarin je bijdrage kunt leveren aan het redden van kinderlevens;
  • Een fulltime functie (40 uur) met veel ruimte voor creativiteit, nieuwe ideeën en eigen inbreng;
  • Een marktconform salaris met vele voordelen, zoals een premievrij pensioen;
  • Een leuke, ‘Google-achtige’ werkomgeving in Beek, Nederland.

Wil je deze baan?
Dat hoopten we al. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV met Engelstalige brief en enkele voorbeelden van teksten waar je trots op bent (Engels én Nederlands) naar hiring@amberalert.eu ovv CSLV in de header van je mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  hiring@amberalert.eu
Meer info  www.amberalert.eu