Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60530

Vacature: CCU-verpleegkundige voor St. Jans Gasthuis in Weert

VACATURENR lv-60530 (03-11-2017)

CCU-VERPLEEGKUNDIGE M/V

(aantal uren in overleg te bepalen)


SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
afdeling IC/CCU

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature : Niveau 5-6: Verpleegkundig specialist (5)
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: in overleg

Algemene informatie
Binnen de afdeling Special Care van SJG Weert ga je deel uitmaken van een ambitieus, gedreven en gezellig team. Korte lijnen, vertrouwen op elkaar, leren van elkaar en open communicatie met de behandelend arts zijn enkele kenmerken van onze manier van werken. Jouw inbreng wordt hier zeker gewaardeerd. Het team op de Special Care bestaat uit intensivisten, cardiologen, verpleegkundigen en ondersteuners. Binnen ons team zijn alle leeftijden vertegenwoordigd.

De afdeling Special Care bestaat uit 10 bedden die verdeeld zijn in een CCU- en IC-unit. Op de level 1 IC- unit beschikken we over 4 beademingsbedden. Het elektronisch patiëntendossier is één van onze oplossingen voor de continuïteit in informatieoverdracht. Naast de reguliere werkzaamheden participeren de teamleden ook in het reanimatie- en spoedinterventie-team (SIT).

Functieomschrijving
Wat verwachten we van jou?
  • Naast je verpleegkundige opleiding heb je de vervolgopleiding tot CCU verpleegkundige afgerond
  • Je coördineert verpleegkundige zorg over toegewezen patiënten en verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende werkzaamheden.
  • Je ondersteunt de cardiologen en overige behandelaars bij onderzoek en behandeling van patiënten.
  • Je staat open voor het verzorgen van klinische lessen, scholingen en het begeleiden van nieuwe medewerkers, leerlingen en/of stagiaires is een vanzelfsprekendheid.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de specialistische aandachtsvelden binnen de Special Care.

Wij vragen
Ben jij die enthousiaste, ambitieuze CCU verpleegkundige voor wie acute situaties en complexe zorg een uitdaging is? Sta jij open voor een afwisselde baan met ruimte voor eigen inbreng? Dan nodigen we je uit om te reageren.

Dienstverband
Wat bieden we jou?
Een uitdagende baan met een arbeidsovereenkomst waarbij het aantal uren in overleg zal worden vastgesteld. Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG3.0-systeem. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen

Werktijden
in overleg

Salaris
Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG3.0-systeem. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

Aanvullende informatie
SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 3 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Informatie
Wil je meer weten? Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met de heer T. Wilbers, teamleider IC/SEH, tel. 0495-572500 of sein 7747.

Solliciteren
Organisatie: SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
Vacaturenummer: CCU-verpleegkundige
Overig: Hoe kun je solliciteren? Heb je interesse in deze functie, dan verwijzen we je graag naar onze website: website:www.sjgweert.nl
Contactpersoon naam: mevrouw A. Tak
Contactpersoon functie: adviseur Personeel en Organisatie
Plaatsingsdatum: 03/11/2017
Sluitingsdatum: 31/12/2019

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sjgweert.nl