Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60531

Vacature: Leerling IC/CCU-verpleegkundige voor St. Jans Gasthuis in Weert

VACATURENR lv-60531 (03-11-2017)

LEERLING IC/CCU-VERPLEEGKUNDIGE M/V DIE AL BESCHIKT OVER HET DIPLOMA CCU-VERPLEEGKUNDIGE OF MEDIUM CARE-VERPLEEGKUNDIGE


SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
afdeling IC/CCU

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Niveau 4: Verpleegkundige (4)
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: in overleg


Algemene informatie
Binnen de afdeling Special Care van SJG Weert ga je deel uitmaken van een ambitieus, gedreven en gezellig team. Korte lijnen, vertrouwen op elkaar, leren van elkaar en open communicatie met de behandelend arts zijn enkele kenmerken van onze manier van werken. Jouw inbreng wordt hier zeker gewaardeerd. Het team op de Special Care bestaat uit intensivisten, cardiologen, verpleegkundigen en ondersteuners. Binnen ons team zijn alle leeftijden vertegenwoordigd.

De afdeling Special Care bestaat uit 10 bedden die verdeeld zijn in een CCU- en IC-unit. Op de level 1 IC- unit beschikken we over 4 beademingsbedden. Het elektronisch patiëntendossier is één van onze oplossingen voor de continuïteit in informatieoverdracht. Naast de reguliere werkzaamheden participeren de teamleden ook in het reanimatie- en spoedinterventie-team (SIT).

Functieomschrijving
Ben jij die enthousiaste, ambitieuze CCU-verpleegkundige of medium care-verpleegkundige en wil je graag de opleiding tot IC/CCU-verpleegkundige volgen? Dan nodigen we je uit om te reageren.

Wij vragen
Wat verwachten we?
  • Naast je verpleegkundige opleiding heb je de vervolgopleiding tot CCU-verpleegkundige of medium care-verpleegkundige afgerond;
  • 1 à 2 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige is gewenst;
  • je hebt een patiëntvriendelijke en klantgerichte houding;
  • je hebt een proactieve houding t.a.v. het eigen leerproces;
  • je kunt coördineren en organiseren;
  • je bent communicatief vaardig;
  • je bent oplossingsgericht.

Dienstverband
Wat bieden we jou?
Een uitdagende baan met een arbeidsovereenkomst waarbij het aantal uren in overleg zal worden vastgesteld. Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG 3.0-systeem. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

N.B.: Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Werktijden
in overleg

Salaris
Het salaris wordt ingedeeld conform het FWG 3.0-systeem. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

Aanvullende informatie
SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 3 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Informatie
Wil je meer weten? Voor meer informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met de heer T. Wilbers, teamleider IC/SEH, tel. 0495-572500 of sein 7747.

Solliciteren
Organisatie: SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
Overig: Hoe kun je solliciteren? Heb je interesse in deze functie? Dan verwijzen we je graag naar onze website: www.sjgweert.nl
Contactpersoon: naam mevrouw A. Tak
Contactpersoon functie: adviseur Personeel en Organisatie
Plaatsingsdatum: 03/11/2017
Sluitingsdatum: 31/12/2019

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sjgweert.nl