Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60537

Vacature: ICT-Consultant voor Kreuze in Maastricht Airport

VACATURENR lv-60537 (03-11-2017)

ICT-CONSULTANT

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar de juiste collega’s om ons team te versterken. Herken je jezelf in het profiel en zie je de uitdaging in de werkzaamheden en de markt waarin wij opereren, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Maak vandaag nog de keuze voor Kreuze!

Wie we zijn
Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van Nederland. Door de veranderende markt is telecom steeds meer verweven met IT. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van telecom en IT en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks streven we ernaar om bestaande en nieuwe klanten te faciliteren in optimale bereikbaarheid. Onze medewerkers maken het verschil, samen zijn wij ‘Waardevol in Contact’.

Wat we doen
We bedenken slimme oplossingen waardoor organisaties beter bereikbaar worden. We zorgen ervoor dat medewerkers altijd verbonden zijn, met hun klanten en met elkaar. Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en in het spoor daarvan de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en worden organisaties productiever.

De functie
Als ICT-consultant is het jouw missie om onze klanten te adviseren omtrent nieuwe ICT-oplossingen, bestaande technieken te onderhouden en nieuwe kansen te creëren. Dit door zowel proactief als reactief vanuit de technische invalshoek de bereikbaarheid van de klant te waarborgen, je gaat voor de optimale communicatieoplossing voor onze klant. Samen zorg je ervoor dat onze klanten onze oplossingen als standaard of geïntegreerd in maatwerk, optimaal kunnen (blijven) gebruiken waardoor bedrijfsprocessen beter tot hun recht komen en men meer rendement haalt uit hun organisatie.
Om je kennis en ervaring te vergroten en te kunnen delen, woon je presentaties, cursussen en trainingen bij, zowel intern als extern om nog meer bekend te worden met onze producten en de oplossingen die we creëren en aanbieden. Zo leer je onze organisatie kennen, de markt waarin wij opereren en de klanten die wij bedienen.

Overige verantwoordelijkheden
 • Zorgdragen voor de scopebepaling in het offertetraject
 • De implementatie van onze oplossingen borgen in tijd en kwaliteit
 • Communiceren over de voortgang van projecten
 • Instrueren en ondersteunen van de (eind-)gebruikers
 • Actieve rol in (het realiseren van) onderhoud van systemen
 • Tijdig en correct invoeren en afhandelen van alle bij de functie voorkomende administratieve taken (zoals urenverantwoording en documentatie)
 • Zorgdragen voor het naleven van procedures en protocollen.
 • Meedraaien in de storingsdienst

Wie ben jij
Onze medewerkers hebben het juiste Kreuze DNA. Je bent een teamspeler, die positief kritisch is maar zeker acteert vanuit een “will to serve” gericht op het succes van onze klanten. Je bent een kei in je vakgebied. Je geniet van het delen van je kennis en het is een absolute must om de drive te hebben om voorop te blijven lopen in de technologie. Je voelt je comfortabel in een dynamische organisatie en streeft naar het leveren van uitmuntende kwaliteit in je werk.

Zonder moeite verplaatst je je in onze klanten en de gebruikers en zonder nadenken neem je verantwoordelijkheid. Je bent deskundig in je vakgebied, representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Vanuit een klant-, service-, oplossings- en resultaatgerichte invalshoek werk je samen om gestelde doelen te bereiken.

Kennis van:
 • Één van onderstaande merken: Mitel, Alcatel-Lucent OXE, Innovaphone, Cisco
 • Netwerken en besturingssystemen (LAN/WAN, routers/switches, Windows/Linux)

Opleiding en ervaring
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in het ICT-vakgebied

Het is een pré indien:
 • Je reeds ervaring hebt opgedaan in de wereld van (cloud-) telefonie, IT en/of communicatieoplossingen
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Franse taal in woord en geschrift

Wat mag je verwachten
We bieden je een uitdagende functie, die je zelf mee kunt vormgeven. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair, streven we naar medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid en geen 9-5 mentaliteit.

Interesse:
We kijken uit naar jouw reactie: www.kreuze.nl / hrm@kreuze.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  hrm@kreuze.nl
Meer info  www.kreuze.nl