Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60556

Vacature: (Junior) CRM Projectcoordinator voor Schils in Sittard

VACATURENR lv-60556 (06-11-2017)

Vacature: (Junior) CRM Projectcoordinator voor Schils in Sittard

Schils is als onderdeel van de VanDrie Group een van de grootste internationale producenten van jongdiervoeding. Schils heeft afnemers over de hele wereld. Uniek is het geavanceerde Tracking & Tracing systeem waarbij volautomatisch de relatie wordt gelegd tussen de individuele grondstoffen en het eindproduct, zodat volledige traceability gewaarborgd is. Dit innovatieve systeem heeft een groot aandeel in de betrouwbaarheid van de productkwaliteit.

Schils is vanwege het brede assortiment aan jongdiervoeding een zeer flexibele leverancier. Ook het ondersteunen van de afnemers bij de opfok van jonge dieren rekent Schils tot haar kerntaken. Schils biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten zelf samen te stellen waardoor tevredenheid gegarandeerd wordt!

Functieomschrijving
Om onze commerciële afdelingen beter van dienst te kunnen zijn en daarmee onze klanten beter te kunnen bedienen zoeken wij - voor de duur van 6 tot 12 maanden - een:

(JUNIOR) CRM PROJECTCOÖRDINATOR

38 uur per week


Functieomschrijving CRM Projectcoördinator
Wij zijn op zoek naar een Projectcoördinator die kan werken in een commerciële omgeving en sparringpartner kan zijn van onze commerciële afdelingen. Ook voor een schoolverlater met een relevante HBO-opleiding en aantoonbare relevante ervaring (bijvoorbeeld Bedrijfskunde) zou deze vacature een leerzame uitdaging kunnen zijn. Van de Projectcoördinator verwachten wij dat hij/zij een CRM-systeem gaat opzetten en initieel vullen. Hij/zij zal het CRM projectteam leiden en de hieruit voortvloeiende input op de juiste manier vertalen naar een CRM systeem. De Projectcoördinator heeft inzicht in systemen, brengt de benodigde processen in kaart en is een klankbord voor de ICT-afdeling.

De Projectcoördinator rapporteert aan de Marketing Manager. De Projectcoördinator die wij zoeken is zelfstandig en een echte doorzetter met analytische en administratieve vaardigheden.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
  • Je kunt goed overweg met en hebt kennis van CRM-systemen en andere softwaresystemen en/of kan deze snel eigen maken;
  • Je bent communicatief sterk (woord en geschrift);
  • Je hebt een administratieve of bedrijfskundige achtergrond en je bent organisatorisch sterk;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en beheerst de Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een prettige, informele werkomgeving;
  • Een uitstekend salaris;

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met mw. M. Widdershoven, afdeling Marketing & Communicatie (tel.: 046 45 999 00) of met dhr. G.J. Gouman van de afdeling P&O van Schils (tel.: 055 54 92 192).

Je sollicitatie kan je online richten aan Schils, t.a.v. mw. M. Widdershoven (Marketing & Communication) via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren