Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60560

Vacature: Adviseur Communicatie & Marketing voor Zuyderland in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-60560 (06-11-2017)

Adviseur Communicatie & Marketing

Zuyderland

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
: Ziekenhuizen
: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 36
NLQF: NLQF 6


Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

ONZE AFDELING
Communicatie & Marketing kent een heldere verdeling van professionele taken en verantwoordelijkheden – verdeeld over missie, visie, beleid, strategie/tactiek, instrumentatie, coördinatie en operationalisatie/realisatie van communicatie- en marketingactiviteiten.

Om integrale ondersteuning vanuit de verschillende Communicatie & Marketing disciplines voor Raad van Bestuur, RVE’s, MSB, COR, VAR, Cliëntenraad te bieden, is de Communicatie & Marketing dienstverlening geclusterd. Dit resulteert in vier teams, die voor de verschillende geledingen werken. Deze teams worden aangestuurd door de RVE-manager Communicatie & Marketing. In de teams werken professionals en specialisten langs de lijn van de expertises online marketing en communicatie, in en externe communicatie, huisstijlmanagement en reputatie en specialistische ondersteuning.

Communicatie & Marketing staat voor een innovatieve en ambitieuze vernieuwende aanpak.

Functieomschrijving
Als adviseur Communicatie & Marketing zorg je ervoor dat het marketing- en communicatieproject bij onze opdrachtgevers vlekkeloos verloopt. Jouw doel? Tevreden klanten realiseren door mooie, verrassende en doeltreffende resultaten binnen de afgesproken tijd en budgetten!

Je gaat werken in de teams web online en marketing & innovatie, alsmede communicatie van de afdeling Communicatie en Marketing. Binnen de teams krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen.

Je bent met name een hoogwaardige deskundige professional op het gebied van “new narrative" media, animaties, video/film producties (ook live) , VR films, commercials, social media campagnes.

Werkzaamheden:
 • Je wilt in samenwerking met een journalist dagelijks videoproducties verzorgen voor zowel interne als externe doelgroepen.
 • Je bent in staat om inhoudelijk mee te denken met de te realiseren producties en aan de hand daarvan een technische invulling te kiezen.
 • Je kunt medewerkers en patiënten (en betrokkenen) op hun gemak stellen en daarbij coachen (regisseren) voor het beste resultaat.
 • Je bent technisch aanspreekpunt voor video/social media gerelateerde vragen en kunt contacten leggen met bijvoorbeeld leveranciers in de videobranche.
 • Daarnaast geef je updates aan medewerkers en management van het communicatieteam over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (online) video, techniek en potentiële investeringsmogelijkheden voor de toekomst.
 • Als producent ben je in staat ''offertes" te maken voor andere afdelingen en hiervan de voortgang en "facturatie" te bewaken.

Wij vragen
 • Je hebt een professionele opleiding op HBO-niveau Communicatie en Multimedia gevolgd en daarnaast ook jarenlange ervaring als producent en regisseur.
 • Ruime ervaring met audiovisuele communicatie.
 • Kennis van interactieve communicatie (Facebook, LinkedIn e.d.).
 • Je bent conceptueel sterk en weet te werken op basis van gedegen onderzoek.
 • Je kiest voor een innovatieve insteek en mogelijkheden.
 • Je streeft hoge professionele kwaliteitsstandaard van producties na met snelle doorlooptijden en korte deadlines.
 • Je werkt trans- en crossmediaal en zet dus in op meerdere communicatiekanalen.
 • Je wilt werken in een professionele organisatie met oog voor details en persoonlijke groei.
 • Je bent gemotiveerd en gepassioneerd.
 • Je staat open voor ontwikkelen van kennis op andere vakgebieden binnen het communicatie team.
 • Je streeft persoonlijke groei en ontwikkeling na.

Dienstverband
Dienstverband voor de duur van 1 jaar.

Werktijden
De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.

Salaris
 • De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig CAO Ziekenhuizen.
 • De salariëring is conform FWG salarisschaal 55.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.
Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stef Petit, RVE Manager Marketing en Communicatie, telefoonnummer 06-51121539.

Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland:
www.zuyderland.nl.

Solliciteren
Organisatie Zuyderland (Atrium-Orbis)
Vacaturenummer 937499
Overig Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier.

Plaatsingsdatum 06/11/2017
Sluitingsdatum 17/11/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.zuyderland.nl