Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60568

Vacature: Onderhouds- en Storingsmonteur WTB voor Mosa in Maastricht

VACATURENR lv-60568 (07-11-2017)

Mosa is een Nederlandse tegelproducent gevestigd in Maastricht. Hier worden de tegels ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Met respect voor mens en milieu. Sinds 1883. Mosa is internationaal in beweging en denkt vooruit. Mosa heeft passie voor keramiek en vertaalt dit naar de collecties die wereldwijd worden verkocht.

De ontwikkeling van medewerkers neemt een belangrijke plaats in bij Mosa. We zoeken daarom contact met personen die zich thuis voelen in een leeromgeving waar hun eigen ontplooiing samengaat met het realiseren van onze ondernemingsdoelstellingen. Vanwege uitbreiding zijn wij voor de afdeling Maintenance binnen onze wand- en vloertegelfabriek op zoek naar kandidaten die invulling gaan geven aan de functie van Onderhouds- en Storingsmonteur Werktuigbouwkunde (WTB). Het betreffen meerdere vacatures in dagdienst.

ONDERHOUDS- EN STORINGSMONTEUR WTB

Het werk
Als Onderhouds- en Storingsmonteur staat veiligheid voor jou op de eerste plaats, je levert een actieve bijdrage aan het veiligheidsbewustzijn binnen de afdeling waarin je je werkzaamheden in teamverband verricht. Je draagt zorg voor allround onderhoud, waaronder het uitvoeren van inspecties en preventief onderhoud aan machines, het oplossen van storingen, het uitvoeren van revisies en het verrichten van ombouwwerkzaamheden aan machines en/of installaties. Daarnaast verricht je tevens wachtdiensten en verwachten we een actieve deelname aan teamoverdracht (Time-Out) en proactief initiëren en mede uitvoeren van verbeterideeën.

Het profiel
Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding Werktuigbouwkunde op Web-4 niveau of TSO 3e graad (België). Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie, kennis en ervaring van pneumatiek en hydrauliek. Naast kennis en ervaring in je eigen discipline heb je bij voorkeur kennis en ervaring met Electrotechniek en ben je bereid om functie-gerelateerde opleidingen te volgen. Je bent zelfstandig, collegiaal, flexibel, resultaatgericht en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Verder beschik je over een hoge mate van accuratesse, kwaliteitsbesef en de wil om continue te verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen deze dynamische organisatie met een plezierige en informele werksfeer wordt er een zelfstandige functie aangeboden in een sterk gemoderniseerde en geautomatiseerde procesgeoriënteerde productieomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie
Wens je meer informatie over de betreffende functie dan kun je contact opnemen tijdens kantooruren met de heer Olav Beckers, Manager Maintenance, tel. 043-3689325. Voor nadere informatie over Koninklijke Mosa BV kun je onze website raadplegen: www.mosa.nl

Reacties
Stuur een korte e-mail of sollicitatiebrief, vergezeld van je curriculum vitae, naar Koninklijke Mosa BV, t.a.v. Daniel Vang, afdeling Human Resources, postbus 1026, 6201 BA Maastricht, e-mail jobs@mosa.nl

Een psychologisch onderzoek kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

E-mail  jobs@mosa.nl
Meer info  www.mosa.nl