Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60571

Vacature: Medewerker Bedrijfsbureau voor Reinigingsdiensten Rd4 in Heerlen

VACATURENR lv-60571 (07-11-2017)

Reinigingsdiensten Rd4 is een organisatie die o.a. binnen Parkstad Limburg afvalverwijderingsdiensten levert aan overheden, bedrijven en particulieren en dat volgens de strengste milieueisen. Maar ook buiten het werkgebied levert Rd4 diensten aan bedrijven en instellingen. Naast huisvuilinzameling bij de inwoners en afvalinzameling bij bedrijven, verzorgt Rd4 ook het reinigen van openbare ruimten, de exploitatie van een zestal milieuparken, transportactiviteiten en de exploitatie van een kringloopcentrum met 3 kringloopwinkels.

Afdeling Bedrijfsbureau
Onder de afdeling bedrijfsbureau vallen alle activiteiten die betrekking hebben op het gebied van werkvoorbereiding, planning en bedrijfsadministratie. Door uitbreiding van de werkzaamheden is binnen deze afdeling de functie vacant van::

MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU

1 fte

Belangrijkste takengebieden:
  • Stelt werkplannen op en vertaalt deze uiteindelijk naar routes voor onze voertuigen;
  • Vertaalt de werkplannen naar structurele planningen in het ERP-systeem (Navision);
  • Beheert de afvalstroomnummers en levert data aan ten behoeve van de afvalwijzer;
  • Voert analyses uit met betrekking tot de productiviteit en de effectiviteit en doet voorstellen om de productiviteit te optimaliseren. Begeleidt in deze ook eventueel de invoering van goedgekeurde verbetervoorstellen;
  • Beschrijft productieprocessen en maakt procedures en werkinstructies om werkprocessen te borgen;
  • Voert analyses uit bij afwijkingen van registraties (kpi’s);

Opleidings- en ervaringseisen:
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een logistieke richting zoals Logistiek Management, maar ook Bedrijfskundige Informatica of Technische Bedrijfskunde zijn passende opleidingsrichtingen.
Je bent toe aan een eerste of tweede stap in je carrière, hebt ervaring met projectmatig werken en verder beschik je over bovengemiddelde PC vaardigheden.

Persoonskenmerken:
Je bent analytisch en methodisch, kunt zelfstandig werken, toont initiatief en beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke communicatie vaardigheden. Daarnaast ben je ook nog eens nauwkeurig, maar durf je ook buiten de gebaande paden te denken. Verder ben je intern- en extern klantgericht.

Reageren
Indien je in aanmerking wilt komen voor de functie dien je voor 20 november 2017 een brief voorzien van een uitgebreid CV te mailen naar: nicole.van.ommen@rd4.nl

Verdere informatie over de functie kun je inwinnen bij Huub Schneiders, Hoofd Bedrijfsbureau.

Indien je niet voldoet aan de gestelde eisen, gelieve niet te reageren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  nicole.van.ommen@rd4.nl
Meer info  www.rd4.nl