Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60575

Vacature: Shift Supervisor (5 ploegendienst) voor QCP in Geleen via Vandaag Personeelsdiensten

VACATURENR lv-60575 (07-11-2017)

Voor onze opdrachtgever QCP in Geleen zijn wij op zoek naar een.

SHIFT SUPERVISOR (5 PLOEGENDIENST)

QCP is opgericht met de overtuiging dat in Europa veranderingen nodig zijn wat betreft de productie van kunststoffen. Elk jaar wordt 25 miljoen ton kunststofafval gegenereerd waarvan veruit het grootste deel wordt gestort of verbrand. QCP ziet een enorme kans om deze berg te reduceren door het te hergebruiken als alternatief voor de relatief dure fossiele grondstoffen. Zodoende zal QCP sterk bijdragen aan de circulaire economie, aan de reductie van CO2-uitstoot en aan de besparing van energie. Dit beantwoordt aan de toenemende vraag naar duurzame producten van zowel gebruikers als brand owners.

Voor deze key functie zijn we op zoek naar een betrokken collega die in deze nieuwe plant als meewerkend voorman aan de slag gaat met het produceren van circulaire plastics, die aan specifieke kwalitatieve en kwantitatieve eisen moeten voldoen.

Als Shift Supervisor) rapporteer je aan de Operations Manager en geef je leiding aan de Operator Extrusion, de Troubleshooter, de Operator Packing en de Logistics Operator Preparation.

Jouw uitdaging
Als Shift Supervisor ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de geplande werkzaamheden op de extrusie afdeling en het realiseren van de output targets zowel kwalitatief als kwantitatief. Je geeft aansturing aan de medewerkers van de afdeling extrusie en afdeling preparation. Daarnaast bedien en controleer je ook zelf de extrusie installaties ten behoeve van de productie van hoge kwaliteit polypropyleen en polyethyleen compounds Je interpreteert en evalueert de productie data en verricht als nodig alle in de productie afdeling voorkomende werkzaamheden zoals het aan- en afvoeren van materialen, het voorbereiden van de werkzaamheden en de montage van apparatuur. Je signaleert en rapporteert afwijkingen in de productieprocessen en voert technische inspectie werkzaamheden uit. Je bent mede verantwoordelijk voor de verbetering en innovatie van de productieprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de rapportage in het wachtboek en de mondelinge overdracht van de wacht.
Uiteraard ben je verantwoordelijk voor de goede sfeer en goede onderlinge relaties op de afdeling. Je zult daarin coachend en ondersteunend optreden en het team waar nodig 'on the job' trainen.

Jouw profiel
Om deze veelzijdige functie goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:
  • Een technische afgeronde opleiding op minimaal MBO/HBO niveau, bij voorkeur richting mechanische techniek, werktuigbouwkunde of Vapro B
  • Voldoende aantoonbare kennis en werkervaring met extrusie processen
  • Ervaring binnen een proces gestuurde industrie
  • Goed inzicht in productie -en ervaring met verbeterprocessen.
  • Leidinggevende capaciteiten, intrinsiek gemotiveerd om door te groeien naar een leidinggevende functie c.q. te functioneren als meewerkend voorman
  • Kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal en zich goed kunnen uitdrukken in woord en geschrift
  • Bereidheid om te werken conform een 5 ploegenrooster
  • VCA VOL en BHV certificaat.

Jouw competenties
Teamspirit, trots, betrokkenheid, creativiteit, initiatiefrijk, no-nonsense & hands- on mentaliteit, veiligheids- en kostenbewustheid zijn basiscompetenties van het team dat samen met ons deze geweldige uitdaging wil aangaan.
Voor deze specifieke vacature geldt verder dat je resultaatgericht bent, op een juiste wijze informatie kunt analyseren en vanuit een helikopterview goed kunt plannen, organiseren en waar nodig delegeren.

Ons aanbod
Wij bieden een innovatieve en uitdagende baan in een moderne plant bij een organisatie die heel bewust een bijdrage levert aan een schonere wereld door zowel energiebesparing als vermindering van de wereldwijde CO2 uitstoot.
Wij bieden veel mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en groei in een open en uitdagende sfeer. Daarnaast bieden wij bij deze functie passende, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Het recruitmentproces wordt begeleid door Vandaag Personeelsdiensten.
Neem voor meer informatie dan ook contact op met Patricia Bonten via telefoonnummer 045-8200300 of mail je vraag naar qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl

Wil je direct solliciteren op deze functie?
Mail dan op korte termijn jouw CV en een heldere motivatiebrief, o.v.v. Shift Supervisor aan:

Vandaag Personeelsdiensten
T.a.v. Patricia Bonten
Geusseltweg 29c
6225 XS Maastricht

E-mail  qcp@vandaagpersoneelsdiensten.nl
Meer info  www.vandaagpersoneelsdiensten.nl