Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60576

Vacature: Oproepkracht voor VVV in Maastricht

VACATURENR lv-60576 (07-11-2017)

Organisatie
Maastricht Marketing stelt zichzelf ten doel door middel van marketing, promotie en productontwikkeling een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht. Om deze doelstelling te bereiken wordt er gewerkt vanuit drie afdelingen, te weten: Maastricht Marketing, Exploitaties (Maastricht for Groups & Events en Maastricht Underground) en VVV Maastricht.

Wij zijn op zoek naar een oproepkracht voor onze VVV vestiging

Jaarlijks brengen ca. 350.000 mensen een bezoek aan de VVV vestiging in het Dinghuis. Hier helpen 12 medewerkers met veel liefde en enthousiasme de bezoekers met al hun vragen. Hun doel: een optimale guest experience realiseren.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Het verstrekken van culturele en toeristische informatie over Maastricht en omgeving aan (internationale) bezoekers en eigen inwoners.
• Het verkopen van producten en het maken van reserveringen voor excursies.
• Het beantwoorden en afhandelen van vragen, wijzigingen en annuleringen die betrekking hebben op (online) boekingen en webshoporders.
• Het te woord staan van klanten en relaties van andere afdeling van de stichting Maastricht Marketing.

Functie eisen
• Je voelt je betrokken bij de stad Maastricht.
• Je bent goed in klantgericht denken en handelen en hebt affiniteit met hostmanship
• Je bent in staat een goede mix te maken tussen servicegerichtheid en commercieel werken.
• Communiceren doe je vlot in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans.
• Je bent bij voorkeur 7 dagen per week op oproepbasis beschikbaar.
• Je beschikt over minimaal een MBO diploma.

Competenties
Gastvrij, Klantgericht, betrouwbaar, overtuigingskracht, inspirerend, team player, stressbestendig, organisatie bewust zijn, collegiaal, communicatief vaardig en besluitvaardig,.

Maastricht Marketing biedt:
Een uitdagende werkkring, een grote mate van zelfstandigheid in een enerverende organisatie, een plezierige werksfeer en een enthousiast en collegiaal afdelingsteam. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de VVV.

Vragen/ sollicitaties:
Je kunt t/m 30 november a.s. reageren. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Madeleine van Daele, Coördintator VVV Maastricht, T 043 - 3252121. Je sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae en pasfoto kun je per e-mail sturen t.a.v. Anke Perey, afdeling P&O via vacature@vvvmaastricht.nl.

E-mail  vacature@vvvmaastricht.nl
Meer info  www.vvvmaastricht.nl