Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60579

Vacature: Parttime Doktersassistent voor Medisch Centrum Caberg in Maastricht

VACATURENR lv-60579 (07-11-2017)

DOKTERSASSISTENT (M/V) IN MAASTRICHT

Medisch Centrum Caberg is een dynamische geaccrediteerde groepspraktijk waarbij de zorgbehoefte van de patient centraal staat. Het streven is een servicegerichte benadering. Hierbij wordt onder andere ingezet op goede toegankelijkheid en communicatievaardigheden passend bij de diversiteit van onze populatie. We zijn een hecht en collegiaal team.

Ter aanvulling van ons team zoeken we een gediplomeerde doktersassistent voor 24u

Als doktersassistent begeleid en instrueer je de patiënt voor, tijdens en na onderzoek of behandeling. Niet alleen doe je voorbereidende en assisterende werkzaamheden bij onderzoek of behandeling, je verricht ook handelingen in opdracht van de behandelaar. Je onderhoudt contact met de behandelaars en zorgverleners over de zorg van de patiënt, ontvangt patiënten en begeleiders, beantwoordt vragen, geeft informatie en plant afspraken met de patiënt. Je beheert het patiëntendossier en zorgt voor het gebruiksklaar maken en onderhouden van ruimten, apparatuur en hulpmiddelen. Je bent representatief en contactueel sterk, flexibel en stressbestendig.

Functie-eisen
  • Diploma doktersassistent via een erkend opleidingsinstituut (bv. Arcus college);
  • Ervaring in een huisartsenpraktijk (beginnend of meerdere jaren);
  • Triage ervaring;
  • Ervaring met de meest voorkomende medisch-technische handelingen;
  • Ervaring met het werken in een HIS systeem, bij voorkeur Tetra.
In de functie van doktersassistent ben je vaak het eerste aanspreekpunt van een praktijk. Het is belangrijk in deze functie om overzicht te bewaren, goed te kunnen plannen en goed te kunnen omgaan met stressvolle en/of onverwachte situaties.

Aanbod
Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
Verder de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Heb je vragen?
Surf dan naar www.zio.nl of neem contact op met Petra Van den Akker 043-3506929. Je sollicitatie met CV (inclusief foto) kan vóór 1-12-2017 gericht worden aan info@zio.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  info@zio.nl
Meer info  www.zio.nl