Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60584

Vacature: Medewerker Facilitaire Dienst voor Maastricht Aachen Airport in Maastricht Airport

VACATURENR lv-60584 (07-11-2017)

De luchthaven Maastricht Aachen Airport (MAA) is gesitueerd op een uitstekende geografische locatie. De cliëntbase van MAA bestaat uit luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, luchtvaartonderhoudsbedrijven en bedrijven actief in de transport en (luchtvaart) logistiek. MAA biedt deze partijen luchthavencapaciteit, afhandelingdiensten en alle noodzakelijke faciliteiten om internationale luchthaven gebonden (logistieke) activiteiten uit te oefenen. MAA is voor de subafdeling Facilities per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

MEDEWERKER FACILITAIRE DIENST (M/V)

De subafdeling Facilities valt, evenals de subafdelingen Equipment en Elektro, onder de afdeling Projects & Infrastructure. De afdeling Projects & Infrastructure is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud aan de aanwezige installaties in de gebouwen, op de terreinen (inclusief de runway) en voor alle rollend materieel (equipement). De afdeling Projects & Infrastructure levert ook een deel van de personele bezetting van de Brandweerorganisatie. Monteurs (elektro- en equipement) verrichten dan een combinatiefunctie, waarbij werkzaamheden voor de brandweer worden gecombineerd met de technische werkzaamheden bij de afdeling Projects & Infrastructure.

De subafdeling Facilities is verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de gebouwen, terreinen, verhardingen, groenvoorzieningen en tevens voor het oplossen van storingen en repareren van schades. Ook het schoonhouden van de terreinen en de inzameling van divers afval wordt door de afdeling Facilities gecoördineerd en uitgevoerd. Hiernaast worden er werkzaamheden uitgevoerd ter ondersteuning van de overige afdelingen daar waar noodzakelijk.

Inhoud van de functie:
 • Uitvoeren van alle voorkomende noodzakelijke werkzaamheden in de gebouwen zoals o.a. reparatie en of vervanging van sloten/sluitsystemen, waterleidingen, sanitaire voorzieningen, dakbedekkingen, rioleringen etc.;
 • Het inzamelen van afval, opname meterstanden (elektra, gas, water);
 • Werkzaamheden ter ondersteuning van diverse afdelingen zoals o.a. het bijvullen van accuwater van elektrisch materieel, het tanken van materieel op de luchthaven en overige voorkomende assisterende werkzaamheden;
 • Het (mede) uitvoeren en assisteren bij (kleine) verbouwingswerkzaamheden;
 • Onderhoud en reparatie van verhardingen en hekwerken in de terreinen. Bijvoorbeeld het uitvoeren van bestratingwerkzaamheden, schoonzuigen van kolken etc.;
 • Onderhoud van groenvoorzieningen zoals maaiwerkzaamheden, snoeien en onkruidbestrijding;
 • Begeleiding van externe firma’s t.b.v. uit te voeren onderhoudswerkzaamheden.

Wij vragen:
 • Algemene technische kennis op LBO+ niveau;
 • Technisch inzicht m.b.t. het oplossen van storingen en repareren van schades;
 • 2 rechter handen;
 • Een flexibele instelling m.b.t. werktijden (soms nachtwerkzaamheden);
 • Iemand die van aanpakken weet, een “doener” die werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren;
 • Een geldig rijbewijs B(E), rijbewijs C is een pre;
 • Kennis van PC gebruik m.b.t. MS office (Outlook, Word);
 • Een collegiale instelling, netheid en accuraatheid.

Aangezien de werkzaamheden zeer wisselend zijn en vooral uitvoerend, zal je de eerste tijd ingewerkt worden door je collega’s. Hierbij gaan we er wel vanuit dat je algemene technische kennis op orde is. Waar nodig zullen er specifieke trainingen gevolgd moeten worden. Je wordt in deze functie direct aangestuurd door de Supervisor Facilities.

Maastricht Aachen Airport biedt:
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd die op termijn, bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. MAA heeft een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

Sollicitatie:
Voldoe je aan bovengenoemde functie-eisen en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag vóór 24 november 2017 jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Kitty Frijns, Manager HR (k.frijns@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure (043-3589815).

Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  k.frijns@maa.nl
Meer info  www.maa.nl