Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60594

Vacature: Parttime Docent Verpleegkunde voor Gilde Opleidingen in Venlo

VACATURENR lv-60594 (08-11-2017)

DOCENT VERPLEEGKUNDE

vn 17080


Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden?

Wat ga je doen als docent verpleegkunde?
Je komt te werken bij de opleiding Helpende zorg/welzijn van de onderwijssector Zorg & Welzijn, locatie Venlo. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2.
Je begeleidt studenten (op school en binnen het werkveld), voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s draag je de verantwoording voor de ontwikkeling van het onderwijs.

Jouw talent en ambitie
Je bent een hbo-verpleegkundige die de opgedane praktijkervaringen met passie over kan brengen aan onze studenten óf je bent bevoegd docent Verpleegkunde of docent Zorg & Welzijn. Je wil niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden.
En verder heb je:
  • praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • minimaal een afgeronde hbo bachelor, bij voorkeur een 2e graad onderwijsbevoegdheid;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten.

Omvang vacature
0,4 tot 0,6 fte.

Aantal werkdagen
2 of 3.

Standplaats
Venlo (Groenveldsingel).

Startdatum
29-01-2018.

Ons aanbod
Wij bieden (in eerste instantie) een aanstelling tot einde schooljaar 2018, voor een omvang van 0.4 tot 0.6 fte. Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Rob Hermans, teammanager, via telefoonnummer 06 109 325 22 of e-mail rj.hermans@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 21 november 2017 in te sturen via deze link.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden in de laatste week van november of de eerste week van december 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl