Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60597

Vacature: Teamleider Financiele Administratie/Financieel Controller voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-60597 (08-11-2017)

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

TEAMLEIDER FINANCIËLE ADMINISTRATIE/FINANCIEEL CONTROLLER (VANAF 32 UUR)


Ben jij een financieel expert die energie krijgt van cijfers en mensen? Wil jij graag de volledige verantwoordelijkheid hebben over de Financiële Administratie? Breng jij deze afdeling naar een hoger niveau samen met een gedreven team van financieel administratief deskundigen?

De functie
In de rol van Teamleider Financiële Administratie/Financieel Controller geef je leiding aan een team van 4 medewerkers. Je beheert het proces van maand- en jaarafsluitingen en ziet toe op het correct en tijd opstellen van de financiële (maand)rapportages. Je stelt begrotingen op en verzamelt, controleert en analyseert financiële gegevens. Naast deze terugkerende taken is jouw betrokkenheid belangrijk bij het verbeteren van de interne controles en de algehele administratieve organisatie. Je zult geregeld projecten leiden binnen de financiële administratie om de organisatie nog verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Jouw profiel
Je bent een kritische, gedreven en stevige gesprekspartner die het management informeert en adviseert op het gebied van bedrijfseconomische analyses en trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Van nature ben je iemand die steeds een stapje verder denkt en daarom zien wij jou als cruciale schakel. Je ontzorgt Lybrae Consultants door bedrijfseconomische risico’s op te sporen en daar een adequate oplossingen voor te bedenken. Je hebt een duidelijke focus waardoor jouw teamleden precies weten wat er van hen verwacht wordt. Als inhoudsdeskundige teamplayer ondersteun je jouw team waar nodig en coach je hen in hun verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kwalificaties
  • Enkele jaren leidinggevende ervaring binnen een financieel administratieve afdeling;
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring met gelijksoortige werkzaamheden, waarvan bij voorkeur enkele jaren binnen de accountancy;
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfseconomie of accountancy;
  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van heldere financiële rapportages;
  • Affiniteit met geautomatiseerde systemen (Exact en Loket zijn een pré);
  • Bij voorkeur woonachtig in Limburg;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Wat biedt Lybrae Consultants jou?
Lybrae Consultants biedt jou een boeiende baan in een beweeglijke, commerciële omgeving. Je gaat deel uitmaken van een professioneel en gedreven team dat ook graag veel plezier maakt. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, mobiele telefoon, bedrijfslunch en opleidingsmogelijkheden. Bij goed functioneren word je contract voor bepaalde tijd vanzelfsprekend omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Over Lybrae Consultants
Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht. We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus. Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl) en vermeld hierbij de website waarop je de vacature hebt gezien. Heb je op voorhand nog vragen? Meld je dan bij Ruben Zwartjes (P&O Adviseur) via 043-6049000.

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon:
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl