Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60598

Vacature: Parttime/Fulltime Recruiter voor Pro FM Events in Wanssum/Sittard

VACATURENR lv-60598 (08-11-2017)

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren

RECRUITER


Zet jij je tanden in onze werving?
PRO FM Events is sinds 2003 leverancier van evenementenpersoneel zoals stagehands, steiger- en tentenbouwers voor de op- en afbouw van de meest toonaangevende evenementen in binnen en buitenland. Wanneer je werkt voor PRO FM Events BV is, zoals overal in de evenementenwereld, is geen dag hetzelfde! Ben jij, net als wij, pas tevreden als ook de laatste plek op de planning is ingevuld? Dan is dit de baan voor jou, want wij zoeken per direct een Recruiter.

Je bent flexibel inzetbaar (± 24-40 u per week, uren en werktijden in overleg). Momenteel hebben we kantoor in de buurt van Venray. De planning is om binnen 6 maanden uit te breiden met een extra kantoor in Sittard.

Wat verwachten we van jou:
Opzetten van een wervingsplan (je moet je eigen bestand opzetten. Ondernemerschap speelt hier een grote rol)
Werven van personeel voor de op- en afbouw van evenementen, gebruik makend van alle wervingskanalen (internet & sociale media kennis is een must. Maar weet jij je doelgroep ook op creatieve manieren te benaderen?)
Het selecteren van de juiste kandidaten via (telefonische) intakes
  • Alle administratieve taken rondom het werving- en selectieproces
Ondersteunen in het maken van de planning
  • Opstellen van een marketingplan.
Jij mag PRO FM nog verder op de kaart zetten!

Onze wensen:
  • Kennis van het officepakket
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Goed in Engels en Duits in woord en geschrift
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur ervaring als recruiter of als intercedent. Maar ben jij net afgestudeerd en denk je het verschil te kunnen maken, overtuig ons!)
  • Geen 9-17 mentaliteit (aanvragen kunnen elk moment van de dag binnenkomen. De planning wijzigt constant. Heb jij er geen moeite mee om ook buiten kantoortijden en indien nodig in het weekend te werken? Dan is dit jouw baan!)

Wij bieden een baan voor langere tijd, waarbij eigen initiatief en pro-activiteit key zijn. Jij runt,samen met de andere recruiter, je eigen toko en kunt deze functie helemaal vormgeven zoals jij dat wilt.

Ben jij de enkelbijter die pas loslaat als alle plekken zijn vervuld? Kun je tegen goed tegen hectiek op de werkvloer en kun je snel schakelen? Ga je inventief te werk met het bereiken van je doelgroep? Ben jij een meester(es) in het benutten van social media en heb je ook nog eens affiniteit met de evenementenwereld? Solliciteer dan met een goede motivatie en we zullen contact met je opnemen.

PRO FM Events BV
Stayerhofweg 25A
5861 EJ Wanssum
Of reageer via patrick@profmevents.com

E-mail  patrick@profmevents.com
Meer info  www.profmevents.com