Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60609

Vacature: HR Manager voor Leger des Heils in Maastricht

VACATURENR lv-60609 (08-11-2017)

Voor de stafafdeling HR van de werkeenheid Limburg/Brabant zoeken wij een

HR MANAGER

32-36 uur

Als HR Manager geef je sturing aan de vertaling naar en implementatie op werkeenheidsniveau van strategisch HR beleid van Stichtingsbureau. Hierbij gaat het om de HR-thema’s strategische personeelsplanning, gezondheidsmanagement, duurzame inzetbaarheid, leiderschapsontwikkeling, competentiemanagement, inzet ervaringsdeskundigheid en vrijwilligersbeleid.
Als HR Manager ben je hiërarchisch verantwoordelijk voor de HR-afdeling, neem je deel aan de landelijke overleggen van de HR-vakgroep en participeer je in werkgroepen en projecten met HR-gerelateerde thema’s geïnitieerd vanuit de werkeenheid alsook vanuit het Stichtingsbureau.

Je voornaamste resultaatgebieden zijn:
 • Het formuleren van een heldere en consistente HR beleid die concreet en zichtbaar bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie en creëert hiervoor draagvlak.
 • Het opstellen van het HR-jaarplan inclusief activiteiten en begroting.
 • Het juist en tijdig informeren van directie, leidinggevenden en medewerkers over de CAO(‘s), personeelsbeleid, interne regelingen, relevante thema’s en sociale wetgeving.
 • Het hiërarchisch, functioneel en operationeel aansturen van de medewerkers van de HR-afdeling.

We zoeken iemand die:
 • een christelijke geloofsovertuiging heeft en de doelstelling van het Leger des Heils onderschrijft;
 • zich betrokken voelt bij de doelgroepen en het werk van het Leger des Heils;
 • beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Personeel en Arbeid of Human Resource Management;
 • aantoonbare ervaring heeft met HRM thematiek;
 • kennis heeft van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid, arbeidsverhoudingen en arbeidsrecht;
 • ervaring heeft met leidinggeven;
 • daadkrachtig, positief kritisch, organisatiesensitief, enthousiast en stressbestendig is;
 • externe- en interne ontwikkelingen kan vertalen naar helder beleid;
 • bij voorkeur eerder werkzaam is geweest in de zorg;
 • bereid is om op verschillende locaties binnen de werkeenheid Limburg/Brabant werkzaam te zijn en landelijke bijeenkomsten bij te wonen.

Wat bieden wij:
Het Leger des Heils doet ertoe in deze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze mooie organisatie.

Op basis van kennis en ervaring wordt je ingeschaald volgens CAO WMD in schaal 10 met een salaris tussen € 2.889 en € 4.333 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en kun je deelnemen aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, ontvang je korting bij grote landelijke verzekeraar, ook voor ziektekosten en zijn er meerdere mogelijkheden je secundaire arbeidsvoorwaarden pakket zelf vorm te geven.
In eerste instantie wordt je een arbeidscontract voor een jaar geboden.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Richard Smeets, Directeur Bedrijfsvoering, bereikbaar via Bedrijfsbureau Maastricht, telefoonnummer 088-0656141.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern vacant gesteld. Conform het W&G beleid genieten interne kandidaten, bij gebleken gelijke geschiktheid, voorrang.

Sollicitaties worden alleen via de website www.werkenbijhetlegerdesheils.nl in behandeling genomen. Voor meer informatie over het Leger des Heils: www.legerdesheils.nl

Solliciteren
Meer info  www.legerdesheils.nl