Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60613

Vacature: Allround Bandenmonteur voor Profile Tyrecenter Schouten in Venlo

VACATURENR lv-60613 (09-11-2017)

BANDENMONTEUR ALL ROUND (ERVAREN OF SCHOOLVERLATER)

Waarom is deze functie misschien iets voor jou ?
Het is een job vol afwisseling, niet elke dag hetzelfde. Ja het kan flink aanpakken zijn, maar je gaat wel een echt vak leren. Behalve dat je in onze werkplaats banden gaat vervangen, repareren, balanceren en alles  wat daarbij hoort ben je ook regelmatig bij onze klanten voor wagenparkcontroles en service ter plaatse.. De pechhulp verlening, waar je na een gedegen inwerkperiode in mee gaat draaien is een onderdeel van de functie waar een behoorlijke verantwoording bij komt kijken. Bovendien vraagt het ook nogal wat van je technische kennis en het goed kunnen omgaan met mensen. Het is een dankbare job om een gestrande chauffeur weer op weg te helpen.
Heb je een baan in de montage maar ben je te veel van huis af? Heb je een productiebaan of magazijnbaan en wil je geen dagelijkse sleur in je werk? Reageer dan op onze vacature!

Functieomschrijving: 
Bandenmonteur gevraagd, voornamelijk ten behoeve van het beroepsgoederenvervoer. 
Heb jij ervaring op technisch gebied of wil je na het afsluiten van de middelbare school door ons opgeleid worden? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet! 

Functie-eisen: 
Jij bent niet bang om met de handen te werken. Je hebt rijbewijs B en krijgt van ons de mogelijkheid om rijbewijs E te halen. Je bent bereid om op zaterdagochtend te werken en, na een gedegen inwerkperiode, mee te draaien in de servicedienst. Je beheerst de Nederlandse taal goed. 

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VACO. Het betreft een 38-urige werkweek. 

Profile Tyrecenter Schouten is een zelfstandig bedrijf, aangesloten bij Profile Tyrecenter Nederland, dat als hyperspecialist in banden een breed assortiment aanbiedt, voornamelijk gericht op het beroepsvervoer. 

Na tientallen jaren heeft het bedrijf een vaste plek verworven in het gebied rondom Venlo waar we de mensen en de wensen kennen. Optimale service en transparantie naar de klant is onze belangrijkste troef. 

Heb je interesse in deze functie? 
Mail dan jouw reactie met CV naar Venlo@profile.nl

Profile Tyrecenter Schouten T.a.v. Esther Pouwels-Herrebout Columbusweg 49 5928 LA Venlo Voor vragen kun je bellen 077-3235310. 

(reacties en / of acquisitie van uitzend- c.q. detacheringsbureaus worden niet in behandeling genomen of op prijs gesteld).

E-mail  Venlo@profile.nl
Meer info  www.profile.nl