Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60616

Vacature: Junior Organisatieadviseur voor Koenen en Co in Limburg

VACATURENR lv-60616 (09-11-2017)

Koenen en Co is de vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. We hebben vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Onze 250 gedreven medewerkers werken dagelijks met veel aandacht voor middelgrote en kleine bedrijven, vrije beroepsoefenaars en non-profit instellingen. Samen met de klant bekijken onze adviseurs alle kanten van zijn organisatie om ze te komen tot een suczesvolle oplossing. Samen veelzijdig, noemen we dat!

JUNIOR ORGANISATIEADVISEUR


Binnen onze afdeling Organisatieadvies is er een functie van Junior Organisatieadviseur vacant (1,0 fte – 40 uur per week).

Organisatie advies
De afdeling organisatieadvies is een van onze bedrijfsadviesdiensten. Onze organisatieadviseurs bedienen klanten door heel Limburg, ze adviseren onze klanten over alle aspecten van hun bedrijfsvoering en strategische veranderprojecten zoals reorganisatie, fusie, rendementsverbetering en bedrijfsopvolging. In teamverband richten zijn zich daarbij op de ontwikkeling van organisatie, team en individu. Samen met de klant zorgen onze organisatieadviseurs vervolgens voor de implementatie van de veranderadviezen, vaak in een rol als projectleider.

De functie
De Junior Organisatieadviseur werkt vanuit onze drie vestingen volgens professionele standaarden onder begeleiding van een ervaren Adviseur. Hij werkt advies- en implementatierapporten uit en neemt verantwoordelijkheid voor zijn aandeel in het klantadvies. Hij weet een positieve eerste indruk op klanten te maken, laat blijken gemakkelijk contacten te leggen en in staat te zijn een vertrouwensband op te bouwen. Hij stemt zijn aanpak en communicatie af op de persoon en situatie, pikt belangrijke informatie op uit gesprekken en weet hoofd- en bijzaken te scheiden. Dit laat hij niet alleen mondeling merken, ook schriftelijk weet hij de kern op overtuigende wijze te raken in advies- en implementatierapporten. Hiermee weet hij al echt een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de adviesorganisatie.

Het profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijv. bedrijfskunde of bedrijfseconomie) en werkervaring in een consultantrol maar ook ambitieuze starters worden uitgenodigd op deze vacature te reageren.
Om te kunnen slagen in deze functie is het tevens van belang dat je analytisch en empathisch vermogen goed is ontwikkeld, je makkelijk en duidelijk communiceert en beschikt over een flinke dosis drive.

Naast de reeds beschreven zaken, zijn de volgende competenties van belang binnen onze organisatie:
  • innoverend vermogen
  • klantgerichtheid
  • samenwerken
  • integriteit

Wat biedt Koenen en Co?
Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een veelzijdige en volop in beweging zijnde organisatie. Uiteraard is het salaris behorend bij deze functie marktconform en bieden we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jannick Beijers (HR-adviseur), 088-7747426.

Online solliciteren
Heb je interesse in deze vacature en wil je direct solliciteren, vul dan ons online reactieformulier online reactieformulier in.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl