Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60623

Vacature: Parttime Huishoudelijke Hulp voor Envida in Maastricht en Heuvelland

VACATURENR lv-60623 (09-11-2017)

Ben jij diegene die altijd klaarstaat voor anderen? De persoon die een voldaan gevoel krijgt bij het helpen van anderen? Ga dan aan de slag bij GroenekruisDomicura Huishoudelijke Hulp BV (handelend onder naam Hulp bij het Huishouden van Envida).

De functie:
Als Huishoudelijke Hulp verricht je huishoudelijk werk bij cliënten thuis die vanwege hun gezondheid bepaalde taken zelf niet meer kunnen verrichten. Dit doe je zelfstandig en op een professionele manier. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht. Je bepaalt met behulp van de richtlijnen en in overleg met de cliënt welke werkzaamheden je uitvoert.
Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaardwerkzaamheden net zoals stofzuigen en stoffen. Afhankelijk van de indicatie die de cliënt heeft kan het doen van boodschappen en strijken ook tot de werkzaamheden behoren.

Als Huishoudelijke Hulp werk je op doordeweekse dagen. Hierbij kun je zelf aangeven hoeveel uur je per week wilt werken en op welke dagen en tijden. We vinden het namelijk belangrijk dat je werk en privé goed kunt combineren.

Wie ben jij?
Om als Huishoudelijke Hulp aan de slag te gaan is het van belang dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Er worden geen specifieke eisen aan je vooropleiding gesteld. Verder vragen wij om een flexibele werkhouding. Je bent woonachtig binnen ons werkgebied. Voor de regio Heuvelland dien je te beschikken over een auto, voor het werkgebied Maastricht is een fiets/scooter voldoende.

Wij bieden:
Een leuke functie in een organisatie die volop in beweging is. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform VVT schaal 10. De reistijden tussen de cliënten worden ook vergoed. Naast o.a. een eindejaarsuitkering en een fietsplan bieden wij de mogelijkheid om zelf keuzes te maken volgens ons Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan telefonisch contact op met Personeelszaken: 043 851 10 20. Of stuur je CV en korte motivatie naar sollicitatie@envida.nl t.a.v. mw. N.Craft, consulent Personeelszaken. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

E-mail  sollicitatie@envida.nl
Meer info  www.envida.nl