Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60631

Vacature: Senior Supply Chain Planner in Zuid-Limburg via Selexxyz

VACATURENR lv-60631 (09-11-2017)

Voor een van onze opdrachtgevers, gevestigd in Zuid-Limburg zijn we op zoek naar een

SENIOR SUPPLY CHAIN PLANNER (1,0 FTE).


De functie
In deze functie werk je nauw samen met de Manager Planning & Inkoop en de Manager Productie wanneer het gaat om het opstellen en actualiseren van het hoofd productieplan. Dit met als doel zorg te dragen voor een optimale workload binnen de diverse productieafdelingen. Het vertalen van de klantvraag naar inkoop-, planning- en afgesproken service-levels is daarbij een belangrijk speerpunt. Het betekent dat je de 'spin in het web' bent binnen de wereldwijde supply chain. Je rekent grote orders door, bewaakt de planning en bent in staat zelfstandig sturing te geven bij geconstateerde afwijkingen. Daarbij coördineer je de in- en uitfasering van artikelen. Ook ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestelhoeveelheden en bestelmomenten om zo leverperformance te garanderen en te grote voorraden te voorkomen. Je stelt de gewenste voorraadniveaus vast op basis van prognoses en empirische gegevens. Dit vormt te basis voor het inkoopplan. Ook het opstellen van managementrapportages behoort tot het takenpakket. Tevens informeer je de stakeholders over levertijden en gemaakte afspraken over de ‘op-order productie’ van onder andere private-label artikelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het analyseren van afzetgegevens en het daarin ontdekken van trends waarmee je in staat bent prognoses te maken ten behoeve van het hoofd productieplan. Je beheert de Bill of Material en Master Data. Verder lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de processen, procedures en werkwijzen en neem je deel aan diverse verbeterprojecten.

De functie eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste HBO’er bij voorkeur richting bedrijfskunde of supply chain management en minimaal 5 jaar passende werkervaring in een vergelijkbare functie in de “maakindustrie”. Je bent analytisch sterk, communicatief vaardig en hands-on. Jouw aanpak is resultaatgericht en procesmatig. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden waarbij daadkracht, besluitvaardigheid en overtuigingskracht jou typeren Een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in zowel woord als geschrift is een must. Daarnaast beschik je over verregaande kennis van MSOffice. Kennis van Slim 4 is een duidelijke pré.

Wat biedt onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een bedrijf met een ambitieuze groeidoelstelling. Er is sprake van een informele en collegiale werksfeer. Tevens wordt een passend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden met een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie m.jadoul@selexxyz.nl of reageer via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 043 - 362 62 54 of via 06 – 1596 74 16.

E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl