Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60646

Vacature: Assistent Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk voor Rabobank in Roermond

VACATURENR lv-60646 (10-11-2017)

ASSISTENT RISICOSPECIALIST VERZEKEREN GROOTZAKELIJK

Fulltime


Ben jij dé onmisbare schakel tussen risicospecialist en grootzakelijke klant?
Ervaring in de financiële/verzekerings-dienstverlening, regisseur pur sang voor zowel de klant als de risicospecialist en plannen en organiseren staan op je lijf geschreven. Herken jij jezelf hierin en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij één van de grootste intermediairs? Dan zijn wij een match! Hopelijk ben jij de topper die ons team straks komt versterken als Assistent Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk (36 uur) bij Rabobank Roermond-Echt.

De functie
Verzekeren behoort tot de kern van de Rabobankpropositie, waardoor je een belangrijke speler wordt in onze organisatie. Als Assistent Risicospecialist Verzekeren Grootzakelijk ben je de ideale link tussen de Risicospecialisten Verzekeren en grootzakelijk-klanten. Je plant en maakt afspraken voor de Risicospecialist, bereidt adviesgesprekken voor en je handelt deze af. Daarnaast verzamel je relevante markt- en branche-informatie, je signaleert kansen en analyseert risico’s. Voor klanten ben je het eerste aanspreekpunt voor verzekeringsvragen. Waar nodig los je klantvragen op.

In gesprekken met klanten ben je proactief: je luistert goed, pikt signalen op en springt daar actief op in. Daarbij stel je het klantbelang centraal. Je voelt je verantwoordelijk voor het oplossen van de vraag van de klant, ook als deze een ander vakgebied betreft. Je weet hoe de klant online zijn dienstverlening kan regelen, helpt hem hierin op weg en stimuleert hem om hiervan gebruik te maken.

Onze afdeling
Binnen de grootzakelijke markt bedienen we klanten met een omzet van vijf miljoen of meer. Deze klanten hebben vaak complexe adviesvragen en behoefte aan specialistische dienstverlening. Het Team Grootzakelijk bestaat uit accountmanagers en specialisten en werkt met jaarlijkse portefeuille- en ontwikkelplannen op klantniveau. Zo krijgt elke klant de juiste aandacht op het juiste moment. Dit is onze ‘menselijke maat in bankieren’; de Rabobank is altijd persoonlijk, lokaal betrokken, kent haar klanten en zet steevast die stap extra.

Over Rabobank Roermond – Echt
Rabobank Roermond-Echt is een professionele organisatie met diverse specialismen en veel verbredings- en opleidingsmogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een bank met ambitie: als vernieuwende en coöperatieve bankier dragen we bij aan duurzame ontwikkeling van welvaart en welzijn en helpen we met het ontplooien van innovatieve initiatieven.

De bank bevindt zich in het smalste stuk van Nederland en is mede daardoor internationaal georiënteerd, en kenmerkt zich door een enorme diversiteit in het werkgebied. Binnen een straal van 90 autominuten wonen en werken 26,5 miljoen mensen. Het werkgebied met een mooie en historische binnenstad in Roermond en sterke kernen zoals Echt, Swalmen, Maasbracht en Montfort is verder gezegend met de aantrekkende werking van het Designer Outlet Roermond wat jaarlijks ruim 5,5 miljoen bezoekers trekt. Ook op het gebied van toerisme is het werkgebied een belangrijke speler. Watersportliefhebbers kunnen hun tijd besteden bij de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Daarnaast heeft Roermond in 2016 de titel ‘Beste hotelstad van Nederland’ gekregen.

Samen met ruim 130 collega's maken we de ambities van onze klanten waar. Onze dienstverlening vindt grotendeels plaats vanuit ons moderne Kenniscentrum in Herten, in het hart van Midden-Limburg.

Wij vragen
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over de relevante Wft-diploma’s,
  • Je bent gericht op klanten; voert verbindende telefonische klantgesprekken en komt afspraken na,
  • Je bent in staat om een regisseursrol te vervullen voor zowel de klant als risicospecialist en kunt goed plannen en organiseren.
  • Je herkent jezelf in de twee kerncompetenties van de Rabobank, ‘Samenwerken’ en ‘Klantbelang centraal stellen’.

Wij bieden
  • De functie is ingedeeld in functiegroep 6.
  • De hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Aanvullende informatie
De vacature staat open tot en met 23 november 2017. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Luke Platzbeecker, Directeur Bedrijven via tel.nr. 06 – 109 38 870.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de knop “solliciteren” onder aan deze pagina. Je motivatiebrief en CV kun je richten aan Luke Platzbeecker, Directeur Bedrijven.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de ‘Regeling Screening Rabobank’ of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om een functie bij de Rabobank te vervullen.

Een individueel assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Meer info  www.rabobank.nl