Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60652

Vacature: Allround Assurantiemedewerker Binnendienst voor DWL Assurantiegroep in Kerkrade

VACATURENR lv-60652 (10-11-2017)

Wie zijn wij?
DWL Assurantiegroep:
Een regionaal werkend assurantiebedrijf met een tweetal kantoren in de regio dat in alle categorieën actief en gecertifieerd is. Tevens hebben we een apart pensioenbedrijf en een hypotheekafdeling.

Voor onze vestiging in Kerkrade zijn we op zoek naar :

COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER ASSURANTIËN


Functie omschrijving
Binnen onze organisatie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Als commercieel binnendienst adviseur particulieren en zakelijk help je bestaande en potentiele klanten met het afsluiten en onderhouden van hun schadeverzekeringen. Ook premieberekeningen, het maken van offertes, bewaken en verwerken van dekkingstermijnen behoren tot het takenpakket.
Voor deze functie zoeken we een fulltime professional zonder een van 9 tot 5 mentaliteit.

Functie eisen
  • Je bent in het bezit van minimaal de diploma’s WFT Adviseur Basis en WFT Adviseur Schadeverzekeringen Particulier / Zakelijk inclusief de benodigde PE certificaten.
  • Je bent bereid om het diploma Inkomen te verwerven.
  • Je beschikt over ruime kennis van particuliere/ zakelijke schadeverzekeringen en over minimaal een aantal jaren ervaring binnen een soortgelijke functie,
  • Je bent een gedreven resultaatgerichte collega, een echte teamspeler, communicatief sterk, stressbestendig en klantgericht.
  • Je hebt affiniteit en ervaring met automatisering.

Aanbod
Zeer prettige, informele werkomgeving, ambitieus en professioneel. Kans tot het volgen van vakinhoudelijke opleidingen. Een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, eigen inzicht, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Salaris wordt vastgesteld in overleg, afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Contact:
Stuur per post of per mail een gemotiveerde sollicitatiebrief met een uitgebreid CV aan:
Per post: DWL Assurantiegroep , Postbus 1030 6460 BA Kerkrade, t.a.v. de heer RGH Wieland.
Per mail: rghwieland@dwlgroep.nl

E-mail  rghwieland@dwlgroep.nl
Meer info  www.dwlgroep.nl