Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60659

Vacature: Parttime Financieel Administratief Medewerker voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR lv-60659 (13-11-2017)

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER


MAASTRO Clinic
Financiële administratie

Werkveld:Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies Financ./ Administratief
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 18

MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’. MAASTRO CLINIC heeft een moderne organisatiestructuur, die multidisciplinair teamwerken stimuleert.

Het centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

Functieomschrijving
Taken in deze functie zijn onder meer:
  • zorg dragen voor de uitvoering van de planning en control cyclus en het voeren van de financiële administratie (facturatie, inkopen, debiteuren- en crediteurenbeheer);
  • het opstellen van financiële analyses;
  • ondersteuning bij het maken van maand- en kwartaalrapportages t.b.v. het management (verstrekken en toelichten van managementinformatie);
  • uitvoeren AO/IC maatregelen ;
  • Het voorbereiden tot het doen van aangifte btw.

Wij vragen
enthousiaste kandidaten, met een diploma voor een bedrijfseconomische opleiding op minimaal hbo-niveau. Je bent daadkrachtig, initiatiefrijk en resultaatgericht. Je hebt uitstekende kennis van Excel en beschikt over een groot analytisch vermogen. Verder beschik je over minimaal 4 jaar relevante boekhoudkundige ervaring. Je hebt een gezonde zelfstandigheid, een gestructureerde werkwijze en bent secuur ingesteld. Verder ben je een teamspeler en klantgericht met nadruk op service.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn nader overeen te komen en zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar.

Werktijden
18 uur per week: dagen en werktijden in overleg te bepalen.

Salaris
Salariëring vindt plaats in FWG-functiegroep 45 en bedraagt maximaal € 3.012,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur/week).

Aanvullende informatie
Binnen de cao is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8,33%-vakantietoeslag, een 8,33%-eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenvoorziening.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door Tiny de Vree, (hoofd financiële administratie) of Boy Vluggen (hoofd Financiën & Control). Zij zijn bereikbaar via e-mail: tiny.devree@maastro.nl of boy.vluggen@maastro.nl of telefonisch via het centrale telefoonnummer +31-(0)88-44 55 666.

Solliciteren
Organisatie MAASTRO Clinic
E-mail jobs@maastro.nl
Overig Als deze functie jou aanspreekt, kun je tot uiterlijk 4 december 2017 je sollicitatiebrief en curriculum vitae uploaden in het sollicitatieformulier op onze website www.maastro.nl onder het tabje “werken bij maastro / vacatures”.
Contactpersoon naam jobs@maastro.nl
Contactpersoon functie tiny.devree@maastro.nl
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 13/11/2017
Sluitingsdatum 04/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info  www.maastro.nl