Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60663

Vacature: Manager Gezondheidscentrum voor Stichting Pergamijn in Echt

VACATURENR lv-60663 (13-11-2017)

MANAGER GEZONDHEIDSCENTRUM


Stichting Pergamijn
Het Gezondheidscentrum

Werkveld: Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Overige functies Staf / Management
Dienstverband : Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 28
Opleidingsniveau: HBO+ | NLQF 7
:WO | NLQF 7-8
:Academisch onderwijs | NLQF 8

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, dag invulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de individuele cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur. De kernwaarden van Pergamijn zijn: samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen; laten zien wat je doet en doen wat je afspreekt; groeien door kennisontwikkeling; en mensen het beste uit zichzelf laten halen.

Het Gezondheidscentrum levert producten en diensten voor de drie clusters Clientdienstverlening van Pergamijn. De clusters zijn geordend naar doelgroepen, te weten: mensen met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag en Autisme Spectrum Stoornissen (MVG-ASS), mensen met een Ernstig Meervoudige Beperking en Senioren (EMB-Senioren) en mensen met een Licht Verstandelijke Beperking en WMO (LVG-WMO). Daarnaast levert het gezondheidscentrum op vraag ook expertise buiten de organisatie. Als manager ben je integraal verantwoordelijk voor het Gezondheidscentrum.

Functieomschrijving
Je legt verantwoording af aan één van de managers Cliëntdienstverlening. Je geeft direct leiding aan ca. 30 fte behandelaren, te weten VG-artsen, basisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten en verpleegkundigen. Je denkt mee over strategische keuzes voor het gezondheidscentrum, signaleert kansen voor het uitbreiden van bestaande markten, het betreden van nieuwe markten of voor de ontwikkeling van nieuwe producten en doet hiertoe concrete voorstellen. Bij de voorbereiding van zowel strategische als tactische thema’s en de uitvoering van het beleid word je ondersteund door adviseurs op het gebied Kwaliteit, HRM en Planning & Rapportage. Behalve de dagelijkse aansturing van het gezondheidscentrum ben je inspirator voor de transformatie die gaande is binnen het Gezondheidscentrum en het opstarten van expertiseteams per cluster.

Wij vragen
Je hebt minimaal een afgeronde HBO of Universitaire opleiding op zorginhoudelijk gebied (bijvoorbeeld Verpleegkunde, Fysiotherapie, Verpleegwetenschappen, Geneeskunde of Gezondheidswetenschappen). Daarnaast heb je een relevante aanvullende opleiding gevolgd op het gebied van bedrijfskunde en/of management. Je beschikt over ruime ervaring als manager in complexe en veranderende zorgorganisaties (bij voorkeur een gezondheidscentrum of expertisecentrum) en hebt ervaring in het aansturen van hoog opgeleide zorgprofessionals. Je bent een inspirerende persoonlijkheid en verbinder die in staat is tegenstellingen te overbruggen, richting te geven, vertrouwen te wekken en het beste uit mensen naar boven te halen. Je beschikt over analytische kwaliteiten en ziet complexe problemen als een uitdaging. Je bent in staat om gemakkelijk en snel te schakelen en op een heldere en transparante wijze te communiceren op de verschillende niveaus in de organisatie.

Dienstverband
Pergamijn is een organisatie die investeert in ontwikkeling en opleiding van medewerkers. Wij bieden een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast biedt Pergamijn een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, een collectieve ziektekostenverzekering, WGA hiaatverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Werktijden
Er wordt in principe gewerkt van maandag t/m vrijdag en indien noodzakelijk in het weekend.

Salaris
De functie is ingedeeld in functiegroep 65 (min. € 3.372,= en max € 5.096,=).

Informatie
Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Gerrie van Zetten, adviseur Gezondheidscentrum ad interim, 06-30199212 of Sharon Sneevliet, HR adviseur 06-45265654.
Solliciteren

Organisatie Stichting Pergamijn
E-mail vacatures@pergamijn.org
Vacaturenummer MGC-201711
Overig Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure en bij indiensttreding wordt gevraagd om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag.
Contactpersoon naam Sharon Sneevliet
Contactpersoon functie HR adviseur
Plaatsingsdatum 13/11/2017
Sluitingsdatum 27/11/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacatures@pergamijn.org
Meer info  www.pergamijn.org