Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60669

Vacature: Projectleider voor HSPro in Regio Midden-Limburg

VACATURENR lv-60669 (13-11-2017)

HSPRO is op zoek naar een
PROJECTLEIDER REGIO MIDDEN-LIMBURG

Challenge
Als projectleider bij HSPRO ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden, in ruggespraak met de klant. Synergie opbouwen met de klant en sensitieve bewustzijn van je omgeving is in deze heel belangrijk. Eerlijkheid, organisatorisch- en inlevend vermogen, organisatiesensitiviteit én begrijpen hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken, zijn competenties die je voor deze functie moet hebben. Daarnaast ben je uiteraard technisch onderlegd en maak jij je nieuw verworven kennis snel eigen.

Onze opdrachtgever verricht werkzaamheden in de industriële techniek, o.a. waterschappen, isolatie en piping. Naast advies, engineering en turn-key projecten, bieden zij inspecties, service en onderhoud.

Je denkt met de klant mee, geeft direct advies of spart met de eigenaar om zo tot nieuwe inzichten of op andere ideeën te komen. Je hebt commerciële raakvlakken of interesses en ziet mede daardoor kansen voor de opdrachtgever.

Brains & Skills
Als Projectleider verwachten wij van jou:
  • Technische HBO-opleiding bij voorkeur werktuigbouw;
  • Enkele jaren ervaring in de installatietechniek;
  • Goede communicatieve eigenschappen;
  • Affiniteit met commercie.

Arbeidsvoorwaarden
Als Projectleider techniek hebben wij jou het volgende te bieden:
  • Een marktconform salaris + 8% vakantietoeslag;
  • 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen;
  • Uitstekende pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering;
  • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan;
  • Gratificatieregeling.

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Samen met circa 120 collega’s vanuit de vestigingen in Nederland en Duitsland zijn wij sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie. HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes. Wil jij als aankomend HSPRO Engineer ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Ben je woonachtig in de regio Limburg of Brabant, solliciteer dan direct! No Challenge No Glory! Kijk op www.hspro.nl

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie neem dan contact op met Jaap Piederiet (T: 043-365 93 90 | M: 06-46246966).
Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een recent CV o.v.v. referentienr. MA02583, naar: maastricht@hspro.nl.

E-mail  maastricht@hspro.nl
Meer info  www.hspro.nl