Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60705

Vacature: Parttime Instructeur Verpleegkunde voor Gilde Opleidingen in Geleen

VACATURENR lv-60705 (15-11-2017)

INSTRUCTEUR VERPLEEGKUNDE VN 17081

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Is het je droom om jouw kennis en vaardigheden overbrengen op onze studenten? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen als instructeur verpleegkunde?
Je komt te werken bij de opleidingen Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige van de onderwijssector Zorg & Welzijn, locatie Geleen. Het betreft een vervanging van een collega die ziek is ten gevolge van zwangerschap en het zwangerschaps- en bevallingsverlof. Als instructeur verzorg je praktijkinstructies en begeleid je individuele studenten. Naast het geven van praktijkinstructies ligt er ook een taak in het intensief begeleiden van individuele studenten.

Jouw talent en ambitie
Je bent een mbo-verpleegkundige die de opgedane praktijkervaringen met passie over kan brengen aan onze studenten. Je wilt niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden.

En verder heb je:
  • actuele werkervaring in een klinische setting;
  • minimaal een afgeronde mbo niveau 4-opleiding;
  • sterke affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs en de zorgsector;
  • ervaring in het verzorgen van instructielessen verpleegtechnische handelingen en vaardigheden basiszorg;
  • kennis van nieuwe technologieën;
  • vaardigheid in het begeleiden en motiveren van studenten;
  • vaardigheid in het schriftelijk vastleggen van instructies;
  • vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken, en kun je op gevorderd niveau kennis en kunde overdragen aan studenten.

Omvang vacature 0,6 fte.
Aantal werkdagen 4.
Standplaats Geleen (Dr. H. van der Hoffplein).
Startdatum 29 januari 2018.

Ons aanbod
Wij bieden een tijdelijke aanstelling tot het einde van het bevallingsverlof medio mei 2018 en uiterlijk einde schooljaar te weten 1 augustus 2018. Het salaris is ingedeeld in schaal 7 cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thea Renneberg, teammanager, via telefoonnummer 06 580 890 73 of e-mail t.renneberg@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 29 november 2017 in te sturen via deze link.

Datum gesprekken
De gesprekken zullen plaatsvinden op 12 en 14 december 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl