Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60888

Vacature: Parttime Salarisadministrateur voor Zo Wonen in Sittard

VACATURENR lv-60888 (27-11-2017)

ZOwonen is een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met een bestand van circa 14.000 sociale huurwoningen, waarvan het overgrote deel gelegen is in de Westelijke Mijnstreek. Kernactiviteit is volkshuisvesting: het zorgen voor betaalbare woonruimte voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. De markt waarin woningcorporaties opereren is volop in beweging en stelt andere eisen dan voorheen. Tal van maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ook ZOwonen geïnspireerd tot een strategie die de verdere basis legt voor een toekomstbestendige corporatie.

Voor het team HR & Salarisadministratie zijn we op zoek naar een

SALARISADMINISTRATEUR

(18 uur/ 0.5 FTE)

Als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor een correcte uitvoer van de personeels- en salarisadministratie van ZOwonen. De nadruk ligt hierbij op de salarisadministratie die conform wetgeving en cao Woondiensten moet worden uitgevoerd. Ook stel je in deze functies diverse
rapportages op zoals eindejaarsrapportages, journaalposten en het opstellen van de forecast. Je verzorgt de jaaropgaves van de medewerkers en levert cijfers aan ten behoeve van de jaarbegroting. Ten behoeve van de personeelsadministratie verwerk je diverse personele mutaties
en verwerk je de verzuim- en herstelmeldingen. Ook zorg je ervoor dat je up to date bent voor wat betreft de regelingen omtrent sociale verzekeringen, pensioenwetgeving e.d.

Profiel:
Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een kandidaat die:
  • Beschikt hbo werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur afgerond PDL opleiding (loonadministratie) heeft
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring op het vlak van zelfstandige inrichting en uitvoer van salarisadministratie
  • Bij voorkeur ervaring heeft met Visma of vergelijkbaar ander personeelsinformatiesysteem
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heeft
  • Zelfstandig, klantgericht werkt, initiatief neemt en van aanpakken houdt.
  • Affiniteit heeft met cijfers, maar ook met personele aangelegenheden
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen en goed kan plannen en organiseren.

Gevraagde competenties
Zelfstandigheid, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, probleemoplossend vermogen, analytisch denkvermogen, organisatievermogen.

Ons aanbod
Een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering en de drive om continue te verbeteren.
Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren kan het dienstverband worden omgezet naar een contract voor
onbepaalde tijd.

Informatie
Neem voor vragen over de vacature contact op met Roy van Westering, senior adviseur HRM 06-50647984 of met Maud Amkreutz adviseur HRM, op telefoonnummer 06-46375521.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat de functie goed bij je past ? Dan nodigen we je graag uit om je interesse kenbaar te maken via .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  zowerken@zowonen.com
Meer info  www.zowonen.com