Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60889

Vacature: Mutatieopzichter voor Zo Wonen in Sittard

VACATURENR lv-60889 (27-11-2017)

ZOwonen is een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met een bestand van circa 14.000 sociale huurwoningen, waarvan het overgrote deel gelegen is in de Westelijke Mijnstreek. Kernactiviteit is volkshuisvesting: het zorgen voor betaalbare woonruimte voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. De markt waarin woningcorporaties opereren is volop in beweging en stelt andere eisen dan voorheen. Tal van maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ook ZOwonen geïnspireerd tot een strategie die de verdere basis legt voor een toekomstbestendige corporatie.
Voor ons team Dagelijks Onderhoud zijn we op zoek naar een

MUTATIEOPZICHTER,

1 fte (36,0 uur)

Als Mutatieopzichter ben je verantwoordelijk voor het op peil houden en brengen van de onderhoudsstaat van onze woningen bij mutaties.

Je doet voor- en eindopnames bij mutaties en je verzorgt sleuteloverdrachten aan nieuwe huurders. Je bent opdrachtgever richting onze ketenpartners t.b.v. mutatie- en reparatiewerkzaamheden en je houdt zelf toezicht op deze werkzaamheden.

Je voert correspondentie met bewoners en beoordeelt en realiseert de afhandeling van ZAV- en WMO-aanvragen. Ook handel je organisatorische klachten af.

Naast de technische kant van de functie heb je ook een grote sociale rol en verantwoordelijkheid. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Profiel:
Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een kandidaat die:
  • Beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau, bouwkundig / technisch inzicht en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de volkshuisvesting.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heeft.
  • Zelfstandig, klantgericht werkt, initiatief neemt en van aanpakken houdt.
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen en goed kan plannen en organiseren.
  • In het bezit is van rijbewijs B en kan werken met programma’s zoals MS Word, Excel en Outlook. Ervaring met Movin’U/WOS is een pre.

Gevraagde competenties
Samenwerken, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, actief luisteren, efficiëntie, aanpassingsvermogen en besluitvaardigheid.

Ons aanbod
Een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering. De functie van Mutatieopzichter is gewaardeerd in schaal H. Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten.

Informatie
Neem voor vragen over de vacature contact op met Alex Korsten, Procesleider Dagelijks Onderhoud op telefoonnummer 06-52093543 of met Maud Amkreutz adviseur HRM, op telefoonnummer 06-46375521.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat de functie goed bij je past ? Dan nodigen we je graag uit om je interesse kenbaar te maken via zowerken@zowonen.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  zowerken@zowonen.com
Meer info  www.zowonen.com